انعقاد تفاهم نامه همکاري قرارگاه خاتم الانبياء با دانشگاه علوم پزشکي مشهد

به منظور ساخت بيمارستان شهيد هاشمي نژاد، تفاهم نامه همکاري ميان قرارگاه خاتم الانبياء و دانشگاه علوم پزشکي مشهد منعقد شد.

به گزارش وب دا، در مراسم انعقاد اين تفاهم نامه، دکتر مهرابي بهار رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد، سردارعبدالهي فرمانده قرارگاه خاتم الانبيا(ص)، جمعي از مديران و مسئولان دانشگاه، دکتر موسوي رييس بيمارستان شهيد هاشمي نژاد و جمعي از مسئولان اين مرکز حضور داشتند.

پروژه ساخت بيمارستان شهيد هاشمي نژاد در سال 87 به تصويب هيات دولت رسيد و از سال 90 عمليات ساخت آن آغاز شد اما در سال 92 به دليل عدم پيشرفت فيزيکي کار اجرايي آن متوقف شد.

رييس بيمارستان شهيد هاشمي نژاد در اين زمينه اظهار داشت: با پيگيري رييس و معاونين دانشگاه به منظور تسريع در ساخت اين پروژه و ارائه خدمات مناسب به شهروندان، بر اساس تفاهم نامه اي پروژه ساخت بيمارستان هاشمي نژاد به قرارگاه خاتم الانبياء(ص) تحويل داده مي شود.

دکتر موسوي خاطر نشان کرد: بر اساس اين تفاهم نامه 70 درصد هزينه ساخت بيمارستان هاشمي نژاد را دانشگاه علوم پزشکي و 30 درصد آن را نيز وزارت بهداشت تامين خواهد کرد.

وي مدت اجراي اين طرح را بر اساس تفاهم نامه سه سال عنوان کرد و اظهار داشت: قرار است تا يک ماه آينده قرار داد ساخت بيمارستان هاشمي نژاد ميان دانشگاه و قرار گاه خاتم الانبياء(ص) منعقد و کار اجرايي آن آغاز شود.

رييس بيمارستان شهيد هاشمي نژاد ضمن قدرداني از حمايتها و پيگيري هاي مسئولان دانشگاه در انعقاد اين تفاهم نامه تصريح کرد: با ساخت اين طرح مي توان شاهد خدمات درماني مناسب به شهروندان اين منطقه باشيم.

دکتر موسوي با بيان اينکه بيمارستان هاشمي نژاد علاوه بر زير پوشش قرار دادن يک ميليون و 500 هزار نفر از ساکنان اين منطقه، يکي از مراکز تروما دانشگاه نيز محسوب مي شود تصريح کرد: قدمت و فرسودگي اين مرکز، پاسخگوي نياز حال و آينده ساکنان اين منطقه نيست و ساخت ساختمان جديد با تعداد تختهاي بستري بيشتر و بر اساس استانداردهاي وزارت بهداشت امري ضروري است.

مسئول پيگيري طرحهاي بيمارستان شهيد هاشمي نژاد نيز در اين زمينه اظهار داشت: تفاهم نامه ساخت بيمارستان شهيد هاشمي نژاد در قالب يک صد ميليارد تومان منعقد شده که قرار است 30 درصد آن را وزارت بهداشت و 70 درصد هزينه را دانشگاه علوم پزشکي مشهد پرداخت نمايد.

دکتر ايرواني مدت زمان اجراي اين طرح را 36 ماه عنوان کرد و گفت: طرح ساخت بيمارستان شهيد هاشمي نژاد در قالب 320 تخت به تصويب رسيده بود که قرار است با تاييد وزارت بهداشت به 540 تخت ارتقاء يابد.

مصاحبه با سید ابراهیم رئیسیون مشاور وزیر بهداشت در امور مشارکتهای اقتصادی