استاد پيشکسوت دانشگاه علوم پزشکي مشهد دار فاني را وداع گفت

استاد گروه چشم دانشگاه علوم پزشکي مشهد، پس از عمري تلاش در عرصه خدمات درماني،علمي و آموزشي دعوت حق را لبيک گفت و جان به جان آفرين تسليم کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد فقيهي مدير گروه سابق چشم  دانشگاه علوم پزشکي مشهد که عمر خود را در راه ارتقاء سلامت جامعه، تربيت دانشجويان، اجراي طرحهاي تحقيقاتي و خدمت صادقانه به مردم صرف کرده بود به ديار باقي شتافت.

مراسم ختم دکتر محمد فقيهي روزهاي شنبه و يکشنبه صبحها از ساعت 9 الي 11 و بعد ازظهرها از 14 الي 16 در مسجد الزهرا(س) واقع در احمد آباد برگزار مي شود.

شادروان دکتر محمد فقيهي در سال1305 در سبزوار متولد شد و در يک خانواده روحاني پرورش يافت. اين استاد فقيد در سال1322 موفق به کسب درجه دکتری و تخصص در جراحی چشم از دانشگاه تهران شد. دکتر محمد فقيهي بيش از  36سال در بیمارستان های قائم(عج)، امام رضا(ع)، آریا و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در عرصه درمان، تحقيق و آموزش تلاش کرد.

عضو انجمن چشم پزشکی پاریس، آمریکا و استاد راهنمای تقریبا حدود 40 پايان  نامه از ديگر خدمات ارزنده اين استاد دانشگاه علوم پزشکي مشهد بوده است.