نقش موثر آموزش مهارتهاي فرزند پروري در کاهش آسيب هاي اجتماعي

قائم مقام معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به نقش مادران در تربيت فرزندان به عنوان جامعه سازان آينده گفت : مادران به عنوان مدير خانواده مي‌توانند با ورود به بحث تربيت فرزندان و ايجاد روابط صميمي و دوستانه به رشد و تربيت کودکان و نوجوانان کمک نموده و از آسيب‌های تهديد کننده فرزندان پيشگيري کنند.

به گزارش وب دا، دکتر سيد کاظم فرهمند در همايش گراميداشت داوطلبان سلامت که به همت مرکز بهداشت شماره دو شهرستان مشهد در محل فرهنگسراي زيارت و با حضور جمعي از داوطلبان سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت شماره دو شهرستان مشهد برگزار گرديد، ضمن تاکيد بر تخصيص زماني خاص از سوی والدین به صورت روزانه جهت گفتگو با فرزندان، اظهار داشت: با انجام اين روند مي‌توانيم از احساسات فرزندان مطلع شده و از آسيب‌هاي احتمالي پيشگيري نمائيم.

دکتر فرهمند لازمه اين کار را فراگيري آموزش‌هاي مورد نياز به خصوص مهارت‌هاي فرزندپروري توسط والدين برشمرد و از داوطلبان خواست به صورت فعالانه در دوره هاي آموزشی که به همين منظور در نظر گرفته شده است شرکت کنند تا بتوانند پس از آن جمعيت زير پوشش خود را آموزش دهند.

قائم مقام معاونت بهداشتي در ادامه با توجه به شيوع بيماريهاي غيرواگير از جمله فشار خون، ديابت و بيماريهاي قلبي و عروقي از داوطلبان خواست با اصلاح شيوه زندگي خود و خانواده و تعمیم آن به مردم محله ، با استفاده از رژيم کم نمک و کم چرب و فعاليت بدني مناسب به ارتقاء سلامت جامعه کمک نمايند.

دکتر خدایی قائم مقام رئيس دانشگاه در امور مشارکتهای اجتماعی نيز در اين مراسم ضمن اشاره به اهميت خود مراقبتي، اين خصوصيت را يکي از صفات متقيني برشمرد که مورد هدايت خداوند قرار گرفته اند.

دکتر خدایی با اشاره به اينکه بر اساس آیات قرآنی خداوند پس از نماز صراحتا انسانها را به انفاق دعوت می نماید تاکید کرد: انفاق تنها به مسائل مالی خلاصه نمی شود و انفاق وقت و زمان که به مراتب با ارزش تر از انفاق مادی میباشد توسط داوطلبان سلامت به جامعه ارائه می شود.

وي در ادامه ضمن توصیه به داوطلبان سلامت به امر آموزش جامعه، از داوطلبان سلامت خواست با انجام رفتارهای بهداشتی مردم را به صورت عملی به رعایت اصول بهداشتی ترغیب نمایند.

وی اظهار امیدواری کرد داوطلبان سلامت بتوانند با جذب و تشویق دیگر افراد جامعه به مشارکت در این برنامه، شاهد ارتقاء کمی و افزایش چشمگیر تعداد داوطلبان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد باشیم.