استقرار نظام مراقبت فعال بهداشتي در شهرهاي زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد

مدير توسعه شبکه و ارتقاي سلامت دانشگاه علوم پزشکي مشهد از استقرار نظام مراقبت فعال بهداشتي در 9 شهرستان زير پوشش اين شهرستان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسن درخشان با اشاره به اينکه مراسم افتتاح رسمي اين برنامه به زودي برگزار مي شود اظهار داشت: در قالب اين طرح 500 هزار نفر از ساکنان در شهرستان های دارای 20 تا 50 هزار نفر جمعیت زیرپوشش دانشگاه شامل چناران، فریمان، تایباد، بردسکن، درگز، گلبهار، خواف، کاشمر و قوچان زير پوشش خدمات مراقبتهاي فعال بهداشتي قرار مي گيرند.

وي با اشاره به اينکه اين طرح در قالب برنامه تحول نظام سلامت و با مشارکت بخش خصوصي اجرا مي شود تصريح کرد:  در اجرای این طرح تمام ساکنان اين شهرها به صورت رایگان زیر پوشش مراقبت های فعال بهداشتی قرار می گیرند و از نظر بیماریهای مزمن و پیشگیری از آنها تحت مراقبت خواهند بود .
دکتر درخشان گفت: در اجرای این برنامه 22 مرکز سلامت جامعه و 43 پایگاه سلامت برای ارائه خدمات بهداشتی فعال خواهد شد.
به گفته وی در این راستا 170 نیروی انسانی شامل پزشک، پرستار، کارشناس تغذیه و روانشناس بالینی به کارگرفته شده اند.