پنج دستگاه آمبولانس اهدایی بانک رفاه کارگران به دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحویل شد ( فیلم

با اختصاص 5 دستگاه آمبولانس اهدايي بانک رفاه به مرکز حوادث و فوريتهاي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، بخشي از ناوگان اورژانس 115 نوسازي شد.

به گزارش وب دا،در خجسته سالروز  میلاد با سعادت حضرت امام حسن عسگری (ع) ، 5 دستگاه آمبولانس که از سوي بانک رفاه به دانشگاه اهدا شده بود  تحویل دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد.

در اين مراسم که با حضور دکتر مهرابي بهار رئیس دانشگاه ، معاون توسعه مدیریت و منابع و معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همچنین حجت الاسلام و المسلمین دکتر محقق نیا عضو هیات مدیره ، آقای گلیج مدیر امور شعب استان و سایر نمایندگان بانک رفاه کارگران برگزار شد ، با رایزنی دکتر بحرینی معاون توسعه دانشگاه مقرر گرديد طی مکاتبه ای تعداد 4 دستگاه آمبولانس دیگر نیز برای استفاده در بیمارستانهای امام رضا (ع)و بيمارستان قائم (عج ) در آینده ای نزدیک به دانشگاه علوم پزشکی مشهد اهدا شود.

گفتنی است در سال  گذشته نیز تعداد  10 دستگاه  آمبولانس با تجهیزات کامل از طرف بانک رفاه کارگران تحویل دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد که در حال حاضر مشغول انجام وظیفه در خدمت رسانی به زائرین و مجاورین حضرت علی ابن موسی الرضا(ع)می باشند.