78 پروژه عمراني در دانشگاه علوم پزشکي مشهد در حال اجراست

مدير فني دانشگاه علوم پزشکي مشهد از اجراي78 پروژه عمراني در مناطق زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد خبر داد.

به گزارش وب دا، مهندس رحيمي با اشاره به اينکه اين طرحها با سرلوحه قرار دادن سياستهاي اقتصاد مقاومتي در شهرهاي زير پوشش دانشگاه اجرايي شده است  اظهار داشت:  بيمارستانهاي 540 تختخوابي امام رضا(ع) در مشهد، 32 تختخوابي باخزر، 160 تختخوابي کودکان اکبر در مشهد، 24 تختخوابي خليل آباد و 64 تختخوابي فريمان از جمله طرحهاي مهمي است که با پيشرفت فيزيکي 65 تا 97 درصد در حال اجراست.

وي احداث دانشکده داروسازي را ازديگر طرحهاي در حال اجراي اين دانشگاه عنوان کرد و اظهارداشت: اين طرح  با زير بناي  16 هزار متر مربع و با پيشرفت فيزيکي 65 درصد در حال اجراست.

مدير فني دانشگاه علوم پزشکي مشهد همچنين در خصوص طرحهاي اجرا شده در دانشگاه نيز اظهار داشت: ساخت سوله بحران( بيمارستان صحرايي) در زميني به مساحت سه هزار و 600 متر مربع، منبع بتني شهرک دانش و سلامت، بازسازي بخش جراحي مردان بيمارستان امدادي، بازسازي ساختمان کاردرماني بيمارستان ابن سينا(سوله2)، بازسازي بخش  اطفال بيمارستان خاتم الانبياء(ص)، بازسازي بخش ICU بيمارستان طالقاني، بازسازي آموزشي زنان بيمارستان ابن سينا، بازسازي کامل موتورخانه شماره دو بيمارستان امدادي، احداث و اجراي ايستگاه پمپاژ بيمارستان امدادي، سوله کاردرماني بيمارستان ابن سينا، احداث مسجد بيمارستان ابن سينا و احداث امحاي زباله بيمارستان ابن سينا از جمله طرحهايي است که اجراي آن به اتمام رسيده است.

مهندس رحيمي بازسازي بخش کبالت و بخش اورژانس اطفال بيمارستان قائم(عج)، بخش اداری سوله مرکز رشد پژوهشکده بوعلی، بخش الکتیو بیمارستان طالقانی، باز سازی و تعمیرات موتور خانه بيمارستان خاتم الانبیاء(ص)، از جمله طرحهاي در دست اجرا برشمرد.

وي افزود: احداث مرکز رشد پژوهشکده بوعلي، مرکز فن آوري دارويي پژوهشکده بوعلي، کلين روم پژوهشکده بوعلي، موتورخانه سايت کلين روم پژوهشکده،  از جمله طرحهاي پژوهشي در دست اجراي دانشگاه که با  پيشرفت 40 تا 82 درصد در دانشگاه در حال اجراست.