پروژه بهسازی اتاق های دستیاران پزشکی بیمارستان قائم مشهد بهره برداری شد

پروژه بهسازی و بازسازی اتاق های دستیاران پزشکی بیمارستان قائم (عج)مشهد در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سایر مسوولان این دانشگاه  به بهره برداری رسید.

به گزارش وب دا، مسئول هتلینگ بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشيه بهره برداری از بازسازی اتاق های دستیاران پزشکی بیمارستان قائم (عج)مشهد اظهار داشت: این اقدام در راستای ارتقای هتلینگ بیمارستانی که یکی از بسته های طرح تحول نظام سلامت می باشد، انجام شده است.
دکتر رزیتا داوودي افزود: بدین منظور 24 اتاق دستیار پزشکی بیمارستان قائم (عج)مشهد برای استفاده 100 پزشک مورد بازسازی قرار گرفته است.
وی همچنین از بازسازی هشت سرویس بهداشتی و پنج آشپزخانه برای استفاده دستیاران پزشکی بیمارستان قائم(عج) مشهد خبر داد.
وی خاطر نشان کرد: بیمارستان قائم (عج)مشهد دارای حدود 208 دستیار پزشکی در رشته های مختلف است که بازسازی اتاق سایر دستیاران پزشکی در این بیمارستان بزودی انجام می شود.
دکتر داودي هزینه بازسازی اتاق های دستیاران پزشکی در بیمارستان قائم(عج) مشهد در بخش های ساختمانی، عمرانی و خرید تجهیزات و لوازم را افزون بر چهار میلیارد ریال عنوان کرد.
بیمارستان قائم(عج) مشهد با حدود هزار تخت بستری هم اکنون یکی از دو بیمارستان بزرگ آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به شمار می رود.