نام نويسي در آزمون پذيرش دوره هاي تکميلي تخصصي پزشکي(فلوشيپ)

نام نويسي در آزمون پذيرش دوره هاي تکميلي تخصصي پزشکي (فلوشيپ) دانشگاه علوم پزشکي مشهد آغاز شد.

به گزارش وب دا، آزمون پذيرش دوره هاي تکميلي تخصصي پزشکي(فلوشيپ) ارديبهشت ماه سال 95 در دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود  و متقاضيان مي توانند براي دريافت دستورالعمل، نام نويسي و کسب اطلاعات بيشتر از سوم الي 17 بهمن ماه به وب سايت مرکز سنجش آموزش پزشکي به نشاني sanjeshp.ir مراجعه نمايند.

پذيرش فلوشيپ در رشته هاي بيماري هاي قرنيه و خارج چشمي، ويتره ويترين، چشم پزشکي کودکان و انحراف چشم(استرابيسم)، ناباروري، انکولوژي زنان، اندويورولوژي،تروما در جراحي عمومي، جراحي عمومي درون بين(لاپاراسکوپي)، بيهوشي قلب، بيهوشي کودکان، بيني و سينوس(رينولوژي)، اتولوژي-نورواتولوژي، جراحي سرو گردن، اقدامات مداخله اي قلب و عروق بزرگسال(اينترونشنال کارديولوژي)، اکوکارديوگرافي، راديولوژي مداخله اي، سم شناسي باليني و مسموميت ها و  مراقبتهاي ويژه کودکان(picu) در دانشگاه علوم پزشکي مشهد صورت مي گيرد.