با پیگیری دانشگاه، پیکر فرد فوت شده در بیمارستان 22 بهمن تحویل خانواده اش شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت:با پیگیری این دانشگاه پیکر فرد فوت شده در بیمارستان 22 بهمن(وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی مشهد) به خانواده اش تحويل داده شد.

دکتر مصطفی مهرابی بهار در گفتگو با واحد خبر وب دا، در خصوص انتشار خبری مبنی بر" تحویل داده نشدن پیکر یک متوفی به خانواده اش به علت بدهی" خاطر نشان کرد: به دنبال دریافت خبر عدم تحویل پیکر یکی از بیماران فوت شده در بیمارستان 22 بهمن مشهد بعلت عدم پرداخت بدهی بالغ بر 300 میلیون ریال، در ساعات اولیه شب چهارم بهمن، بلافاصله تیم نظارتی معاونت درمان دانشگاه در این بیمارستان حاضر شده و با اطلاع از صحت موضوع،ضمن بررسی و ارائه تذکرات لازم نسبت به ترخیص هر چه سریعتر متوفی و تحویل آن به بازماندگانش تاکید شد.

وی تصریح کرد: صبح روز پنجم بهمن، کارشناسان نظارت معاونت درمان دانشگاه با هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری و تاکید بر اجرای هر چه سریعتر دستور داده شده، در روند اقدامات بیمارستان برای ترخیص پیکر متوفی نظارت نموده و در نهایت مرحومه در ساعت 10.30 دقیقه صبح همان روز تحویل بازماندگانش شد.

دکتر محمد اسماعیل خیامی رییس اداره نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه علوم  پزشکی مشهد نیز در این زمینه اظهار داشت: با پیگیری اداره نظارت و همراهی دانشگاه آزاد اسلامی با متخلفین برخورد خواهد شد.

وی گفت:در حال حاضر روند رسیدگی به تخلف بیمارستان 22 بهمن در راستای عدم رعایت حقوق گیرندگان خدمت در حوزه های ذیربط داخل و خارج دانشگاه در دست اقدام بوده و بر اساس مقررات با تخلف مربوطه برخورد لازم و جدی صورت می گیرد.