تعیین وتدوین اهداف راهبردی بسته های تحول در آموزش علوم پزشکی منطقه 9 کشور

در سه ماهه نخست فعالیت دبیرخانه ستاد تحول آموزش و آمایش سرزمینی کلان منطقه9؛ اهداف راهبردی و برنامه های عملیاتی محورهای بسته های تحول در آموزش علوم پزشکی تعیین و تدوین شد.

به گزارش وب دا؛ معاون آموزشی و جانشین سرپرست دبیرخانه ستاد تحول آموزش و آمایش سرزمینی کلان منطقه9 ضمن تشریح گزارش فعالیت سه ماه این دبیرخانه اظهار داشت: پس از ابلاغ بسته های طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی و با  انعقاد تفاهم نامه ميان معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ماموریت های مشترک و ویژه این طرح واسپاری و در این راستا دبيرخانه ستاد تحول و نوآوري آموزش و آمايش سرزمينی کلان منطقه 9 در دانشگاه علوم پزشکي مشهد تشکیل شد.

دکتر محمد رضا دارابي  افزود: دراین مسیر برای هر ماموریت کارگروهی متشکل از اعضاي هيات علمي، کارشناسان و نمایندگان مراکز آموزش عالی سلامت کلان منطقه9 زير نظر دبيرخانه ستاد تشکیل و جلسات بطور منظم با حضور اعضا وتعیین دبیر کارگروه برگزار شده است، که تا کنون 16کارگروه راه اندازی و تقسیم فعالیت و درصد مشارکت هر یک از دانشگاه ها و دانشکده های کلان منطقه 9 در تحقق آن ماموریت تعیین گردید.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: تا کنون 54 جلسه کارگروه ها با محوریت ماموریت های واسپاری شده برگزار و با همفکری و مشارکت اعضای کارگروه، اهداف راهبردی و کلان مربوط به هرماموریت تعیین و برنامه عملیاتی متناسب با آن، طرح ریزی شده است.

وي گفت: همچنین برنامه های عملیاتی مصوب کارگروه ها در شورای معاونین آموزشی مراکز آموزشی عالی سلامت کلان منطقه9 و نیز در شورای سیاست گزاری دبیرخانه ستاد مورد بررسی و تصویب نهایی قرار می گیرد.

دکتر دارابی ضمن قدردانی از تلاشهاي مسئولین دست اندرکار و اعضای کارگروه ها که از دانشگاه ها و دانشکده های کلان منطقه 9 در جلسات شرکت نموده اند، ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزی ها و اقدامات انجام گرفته شاهد تحقق کامل ماموریت های واسپاری شده در طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در منطقه9 کشور باشیم.

گفتنی است وب سایت دبیرخانه ستاد تحول آموزش و آمایش سرزمینی منطقه9 به آدرس ielpc.mums.ac.ir و با محتوای معرفی دبیرخانه ستاد، ماموریت های ویژه و مشترک، کارگروه ها و گزارشات جلسات و آخرین اخبار دبیرخانه را ه اندازی شده است  که علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به این وب سایت مراجعه نمایند.