خدمت به جامعه ايثارگران از اولويت هاي مهم دانشگاه علوم پزشکي مشهد

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: خدمت به تمام مردم و  اقشار جامعه از اولويتهاي اين دانشگاه به شمار مي رود اما  خدمت به ايثارگران و خانواده هاي معزز شاهد و ايثارگر از اهميت خاصي برخوردار است.

به گزارش وب دا، دکتر مهرابي بهار در نشست هم انديشي رابطين ايثارگران دانشگاه علوم پزشکي مشهد که با حضور عابدين عابدي مقدم مدير کل بنياد شهيد و امور ايثارگران  استان خراسان رضوي، دکتر عليرضا ابراهيمي مشاور و رئيس دانشگاه در امور ايثارگران و عبدالله ريحاني مدير توسعه و منابع انساني دانشگاه برگزار شد، ضمن تاکیدبر اهميت اجراي قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران در سطح دانشگاه خاطر نشان کرد: ارائه خدمات مطلوب و شايسته به ايثارگران وظيفه ذاتي هر دستگاه است و دانشگاه علوم پزشکي مشهد هم از اين امر مهم مستثني نیست.

عابدين عابدي مقدم مدير کل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان خراسان ضمن قدرداني از دانشگاه علوم پزشکي در ارائه خدمات شايسته و مطلوب به خانواده هاي معظم شاهد و ايثارگر خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکي مشهد جزو دستگاه هاي اجرايي است که تا کنون از ارائه خدمات به جامعه ايثارگران به ويژه در جذب سهمیه استخدام دريغ نکرده است.

دکتر عليرضا ابراهيمي مشاور رئيس دانشگاه در امور ايثارگران ضمن خير مقدم به رابطين ، عيادت از خانواده هاي شاهد و ايثارگر، پيگيري درخواست ايثارگران و تجليل از آزادگان سرافراز و جانبازان را بخشی از اقداماتي برشمرد که در چند ماه گذشته انجام شده است.

وی از برنامه هاي آتي امور ايثارگران دانشگاه خبر داد و افزود:برگزاري دوره هاي آموزشي کد دار با هدف توانمندسازي کارکنان شاهد و ايثارگر را در تمام واحدهاي دانشگاه با کمک رابطين اجرا خواهيم کرد.

گفتني است رابطين پس از معرفي خود به بيان گزارشي از وضعيت آمار ومسائل ايثارگران واحد خود پرداختند و پيشنهادات سازنده اي ارائه کردندو پاسخ به سوالات و بررسي قوانين خدمات به ايثارگران در سطح دانشگاه با حضور دکتر ابراهيمي و ريحاني در انتهاي جلسه برگزار گرديد.