پرداخت پاداش پايان سال به جمعي از نيروهاي بخش خصوصي در قالب خارج از شمول

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکي مشهد در نامه اي از مسئولان  تمامي واحدهاي زير پوشش دانشگاه  خواست، پاداش پايان سال جمعي از نيروهاي بخش خصوصي در قالب خارج از شمول پرداخت شود.

به گزارش وب دا، دکتر سيد محمد حسين بحريني در اين نامه ضمن گراميداشت دهه مبارک فجر و سي و هفتمين سالروز پيروزي انقلاب اسلامي آورده است: به منظور قدرداني از همکاران (رانندگان، واحد تاسيسات و فضاي سبز) پاداش پايان سال 94 اين افراد در قالب خارج از شمول پرداخت مي شود.

بر اين اساس به رانندگان بخش خصوصي طرف قرارداد دانشگاه، تا يکماه مبلغ قراردادشان با توجه به ميزان رضايت از خدمات آنان در ازاي 12 ماه خدمت، پاداش پرداخت مي شود.

همچنين همکاران واحد تاسيسات و فضاي سبز بخش خصوصي طرف قرار داد دانشگاه، تا دو ميليون و 500 هزار ريال معادل 250 هزار تومان با توجه به ميزان رضايت از خدمات آنان در ازاي 12 ماه خدمت پاداش در قالب خارج از شمول دريافت مي کنند.