پیام رئیس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر

دکتر مهرابي بهار: انقلاب اسلامي، فصلی تازه و حیاتی دوباره در تاریخ پر شکوه ایران سربلند رقم زد

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پيامي فرا رسيدن دهه مبارک فجر و سي و هفتمين سالروز پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي را به ملت شريف ايران اسلامي به ويژه جامعه دانشگاهي تبريک و تهنيت گفت.

در اين پيام آمده است: دهه مبارک فجر سر آغاز حرکتی عظیم در تاریخ مردمان ایران زمین و طلیعه به بار نشستن جانفشاني هاي ملتی است که با عزمی راسخ و در پرتو انفاس مسیحایی خمینی کبیر فصلی تازه و حیاتی دوباره را در تاریخ پر شکوه ایران اسلامی رقم زدند.

دکتر مصطفي مهرابي بهار در بخش ديگري از اين پيام آورده است: ملت ايران به رهبري امام خميني(ره) ، انقلابي شکوهمند آفريد که در بستر سنت هاي الهي ، جلوه اي زيبا از قدرت و عظمت حضرت حق و صلابت و کرامت انسان ها را به نمايش گذاشت و دفتري از تاريخ را به نام خويش رقم زد که سر فصل زرينش نداي بزرگ حق طلبي و عدالت خواهي براي تمامي بشريت بر اساس تعاليم  سعادت بخش پيامبر رحمت حضرت محمد (ص) بود.

انقلاب اسلامی ایران مظهر تجلی نور در ظلمت و نماد دستیابی به معانی عمیق قرآنی در قلوب ملت همیشه در صحنه ایران است. طلیعه رهایی انسانیت از خودکامگی و استبداد ستم شاهی به رهبری فرزانه ای است که اندیشه ای جز عزت اسلام در سر نداشت.

با پیروزی انقلاب اسلامی تحول عظیمی در عرصه های اجتماعی، فرهنگی و علمی صورت گرفت و در این راه دستاوردهای شگرفی پدید آمد به طوری که پس از سی و هفت سال از پیروزی انقلاب اسلامی نام ایران در حوزه های علمی و فناوري  بلندآوازه شده و مقام بالا و رتبه والایی در سطح بین المللی به دست آورده است.

دهه مبارک فجر، عيد انقلاب اسلامي بهترين فرصت براي مرور و يادآوري خدمات ارزشمند نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران است و اقدامات ارزشمند انجام شده براي بهبود وضعيت مراکز درماني حاشيه شهر و روستاها و بهبود شاخص هاي سلامت در روستاها و مناطق کم برخوردار تنها گوشه اي از اين دستاوردهاست که با تلاشهاي خالصانه و صادقانه خادمان سلامت جامعه حاصل شده است.

اينجانب فرارسيدن ايام غرور آفرين و شکوهمند سي و هفتمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران را به محضر رهبر معظم انقلاب و به ملت شريف ايران و عموم دانشگاهيان فرهيخته  تبريک و تهنيت عرض مي نمايم و موفقيت بيش از پيش ايران اسلامي را  از خداوند منان خواهانم و اميدوارم که اين انقلاب،تا انقلاب حضرت مهدي(عج) منجي عالم بشريت مستدام بماند.