همزمان با دهه مبارک فجر، راه اندازی بیمارستان صحرایی شهدای انابد بردسکن

همزمان با دهه مبارک فجر، به منظور خدمات رساني به ساکنان مناطق محروم، بيمارستان صحرايي  شهداي انابد در شهرستان بردسکن راه اندازي شد.

به گزارش وب دا، اين بيمارستان صحرايي در شهر انابد به همت بسيج جامعه پزشکي، دانشگاه علوم پزشکي مشهد، سپاه ناحيه بردسکن و شبکه بهداشت و درمان شهرستان با هدف ارائه خدمات درماني تخصصي به صورت رايگان و در راستاي محروميت زدايي از مناطق محروم، گسترش عدالت اجتماعي در حوزه سلامت،‌ ارتقاء روحيه ايثارگري و بسيجي در كادر درماني راه اندازي شده است.

در اين بيمارستان صحرايي که تا پانزدهم بهمن فعال است خدمات عمومي و تخصصي با حضور پزشكان عمومي، زنان، ‌اطفال،‌ جراحي عمومي،‌ ارتوپدي، قلب و عروق، گوش و حلق و بینی ، دندانپزشکی ، داخلی ، پوست،‌ اورولوژي، چشم پزشكی ، سونوگرافی ، آزمایشگاه و داروساز ارائه مي شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن با اشاره به اينکه اين شهرستان از مناطق حادثه خير استان به شمار مي رود گفت:حضور تيم هاي پزشکي شرايط را براي کسب آمادگي لازم براي رويارويي با شرايط حساس فراهم  مي کند.

دکتر محمد حسین زاده تاکيد کرد: راه اندازي بيمارستان صحرايي فرصت مناسبي است كه دانشگاه علوم پزشكي به سازماندهي و سنجش و ارزيابي ميزان آمادگي گروه هاي پزشكي بپردازند.

سرهنگ محبی فرمانده سپاه ناحيه بردسکن نيز تصریح کرد: بیمارستان صحرایی با هدف یادآوری رشادت‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس و ایجاد روحیه ایثار و شهادت و از خودگذشتگی در جامعه پزشکان برپا شده است.