وزير بهداشت : توسعه زير ساختهاي مشهد، يک تصميم انقلابي مي خواهد

وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي اظهار داشت: توسعه زير ساختهاي بخش سلامت مشهد مقدس، نيازمند يک عزم جدي و تصميم انقلابي است.

به گزارش وب دا، دکتر حسن هاشمي در بازديد از شهرک طرق و ديدار با مردم ساکن در اين منطقه در مسجد امام حسن(ع) با اشاره به اينکه زير ساختهاي حوزه سلامت مشهد با ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي تفاوت چنداني نکرده است خاطر نشان کرد: به طور حتم اجراي طرحهاي زير ساختي در اين شهر، نه تنها خدمت به مردم مشهد بلکه خدمت به ميليون ها زائر و دلداده بارگاه منور حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) است.

وي با اشاره به اينکه شهر مشهد يکي از محرومترين شهرها در توسعه زير ساختها به شمار مي رود تاکيد کرد: در حال حاضر به ازاي هر يک هزار نفر بايد 1.7 تخت بستري ايجاد شود و با توجه به اين موضوع، مشهد مقدس نيازمند دو تا سه هزار تخت بيمارستاني است.

وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي با تاکيد بر توسعه رفاه اجتماعي در کشور اظهار داشت: يکي از اقدامات مهم و تاثير گذاري که در دو سال اخير در کشور رخ داد اجراي برنامه تحول نظام سلامت بود که در قالب آن بيش از يازده ميليون نفر از جمعيت کشور زير پوشش سازمانهاي بيمه گر قرار گرفتند.

دکتر هاشمي تصريح کرد: بر اساس گزارش هاي ارائه شده از اين تعداد بيمه شده حدود 80 درصد آنها درآمدي کمتر از يک ميليون تومان در ماه داشتند و توانايي بيمه شدن را نداشتند.

وي با بيان اينکه بروز مشکلاتي از جمله خشکسالي موجب مهاجرت روستاييان به مناطق شهري شد که بخشي از اين افراد در مناطق حاشيه کلانشهر ها ساکن شدند خاطر نشان کرد: برخي از مسئولان در دوره هاي قبل عقيده بر اين داشتند که توسعه و ارائه خدمات در اين مناطق موجب افزايش مهاجرت مي شود و بر همين اساس ساکنان اين مناطق از بسياري از خدمات از جمله آب ، برق ، گاز، زير ساختهاي بهداشتي و درماني محروم بودند.

وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي با اشاره به اينکه بر اساس تفکر انقلابي تمامي مردم در هر قشر و طبقه اي با هم برابر هستند و تنها وجه تمايز افراد داشتن تقوي آنان است خاطر نشان کرد: با توجه به همين موضوع، برنامه تحول نظام سلامت در حوزه هاي بهداشت و درمان به اجرا در آمد و در حال حاضر پرداختي بيماران بستري به سه درصد براي روستاييان و شش درصد براي ساکنان مناطق شهري رسيده است.

دکتر هاشمي با اشاره به اينکه در حال حاضر يازده ميليون جمعيت در حاشيه شهرهاي بزرگ ساکن هستند و دانشگاه علوم پزشکي مشهد با يک ميليون و 200 هزار نفر بيشترين جمعيت تحت پوشش را در اين زمينه داراست اظهار داشت: جاي خرسندي دارد که در حال حاضر ارائه خدمات فعال بهداشتي در اين مناطق اجرايي شده است و بايد در اين زمينه از مسئولان دانشگاه علوم پزشکي مشهد و ديگر مسئولان از جمله شهرداري تقدير کرد.

وي با اشاره به اينکه توسعه رفاه اجتماعي همواره يکي از دغدغه هاي امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري بوده است تصريح کرد: دولت يازدهم با وجود تمام مشکلات اقتصادي، در حوزه سلامت موفق عمل کرده است و با توجه به اين بخش رضايت مندي مردم نيز افزايش پيدا کرده است.

وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي همچنين از حمايتهاي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي نيز در حمايت از اجراي برنامه تحول نظام سلامت قدرداني نمود.