225 دانشجوي دانشگاه علوم پزشکي مشهد راهي سرزمين نور شدند

جمعي از دانشجويان دانشگاه  علوم پزشکي مشهد در قالب کاروان هاي راهيان نور به مناطق عملياتي هشت سال دفاع مقدس جنوب غرب کشور اعزام شدند.

به گزارش وب دا، در اين برنامه 225 نفر از دانشجويان در قالب دو گروه دختران و پسران به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس خوزستان اعزام شدند و در مدت حضور در اين استان از مناطق فتح المبین ، فکه ، طلائیه، هویزه، خرمشهر و شلمچه بازدید خواهند داشت.

بر اساس اين گزارش 180 نفر از دانشجويان اعزامي را دختران و 45 نفر را پسران تشکيل مي دهند که در روزهاي 17 و 18 بهمن به مناطق عملياتي اعزام شده اند.

این اردوها توسط معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه و با همکاری تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شده است.

در مراسم بدرقه دانشجویان در مسجد الزهرا(س) پردیس دانشگاه ، مسئول دفتر نهاد رهبری ، مدیر فرهنگی و مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکي مشهد حضور داشتند.