دعوت رييس دانشگاه علوم پزشكي مشهد براي حضوري حماسي در راهپيمايي 22 بهمن

رييس دانشگاه علوم پزشكي مشهد در پيامي عموم دانشگاهيان فرهيخته استان خراسان رضوي را براي حضور گسترده و پرشور در راهپيمايي سالروز پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي دعوت كرد.

به گزارش وب دا، دکتر مهرابي بهار در اين پيام آورده است: يوم الله 22 بهمن يادمان حماسه پيروزي، روز استحکام پايه‌هاي انقلاب، روز تجديد ميثاق با آرمانهاي حضرت امام (ره)، روز بيعت مجدد با رهبر معظم انقلاب و روز اداي احترام به مقام شامخ شهداي سرافراز و همه ايثارگراني است که در پيروزي انقلاب و حفظ دستاوردهاي آن، مشارکت داشته‌اند.

ايران اسلامي در آستانه سالروز تاریخی و سرنوشت ساز ۲۲ بهمن تجلي گاه خیزش دوباره مردان و زنانی است که شعار کلیدی “استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی” را در همه روزهای بعد از پیروزی انقلاب با عشق سرودند.

امسال نيز در روز بيست و دوم بهمن ماه، دانشجويان آگاه، اساتيد فرهيخته و کارکنان خدوم دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني در سراسر استان خراسان رضوي همگام با ساير قشرهاي مختلف مردم شريف و انقلابي ايران اسلامي، با گامهايي استوار، مصمم و پرخروش در صفوفي به هم پيوسته در راهپيمايي باشکوه و سراسري گراميداشت سالروز پيروزي انقلاب شرکت خواهند کرد و بار ديگر وحدت، اقتدار و عزم ملي را براي پاسداشت دستاوردهاي انقلاب به جهانيان نشان خواهند داد.

در اين پيام،  ميدان بسيج (فلکه برق) درب اصلي اداره شرکت برق ، ساعت 9.30دقيقه صبح به عنوان ميعادگاه دانشگاهيان دانشگاه علوم پزشكي مشهد براي خلق حماسه اي ماندگار اعلام شده است.