حضور گروه تئاتر دانشگاه علوم پزشکي مشهد در جشنواره فجر

در جشنواره تئاتر فجر امسال، گروه تئاتر دانشگاه علوم پزشکي مشهد در قالب  نمايش "ترانه اي براي آيدا" هنرنمايي مي کنند.

به گزارش وب دا، مدير فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار داشت: در اين جشنواره 14 نفر از دانشجويان گروه تئاتر اين دانشگاه حضور دارند و تئاتر ترانه اي براي آيدا را به روي صحنه مي برند.

دکتر محمد تقي شاکري با اشاره به ويژه برنامه دانشجويي دهه مبارک فجر دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: برپایی جشن دانشجویی با حضور 1200 دانشجو ، برگزاری مسابقه کتابخوانی و مسابقات ورزشی و اعزام دانشجويان به مناطق عملياتي هشت سال دفاع مقدس جنوب غرب کشور از جمله اين برنامه هاست.

دبير ستاد گراميداشت دهه مبارک فجر در دانشگاه علوم پزشکي مشهد بیان کرد: اعزام دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناطق جنگی کشور از 17 بهمن ماه امسال آغاز شده و در این برنامه دانشجویان اعزامی که در رشته های مختلف علوم پزشکی هستند از مناطق جنگی جنوب کشور نظیر فتح المبین، فکه، طلائیه، هویزه، خرمشهر و شلمچه بازدید خواهند کرد.

مدير فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با تاکيد بر استمرار فضای راهیان نور در دانشگاه  اظهار داشت: به همين منظور از دانشجويان اعزامي به يادمان هاي دوران دفاع مقدس خواسته شده است در مسابقات عکاسی، فیلم کوتاه و دلنوشته‌های سفر راهیان نور که پس از پایان این سفر برگزار می‌شود شرکت کنند.

دکتر شاکري به برنامه ريزي براي برگزاری اجلاسیه کنگره شهدای دانشجوی خراسان رضوی اشاره کرد و افزود: این اجلاسیه دو سالانه است و پس از دانشگاه فردوسی در سال آینده به این دانشگاه محول می‌شود که افتتاح رادیو شیدایی، برگزاری دوره های آموزشی متمرکز، تکریم فرهنگ ایثار و برگزاری نمایشگاه کتاب دفاع مقدس را با همکاری بسیج دانشجویی خراسان رضوی استان دنبال می‌کنیم.

وي با بيان اينکه دانشگاه علوم پزشکي مشهد با وجود قدمت و نقش موثر در انقلاب اسلامي و هشت سال دفاع مقدس، فاقد  تاریخ شفاهی است: به همين منظور گردآوری تاریخ شفاهی این دانشگاه در دستور کار قرار گرفته است و در حال حاضر قرار داد این برنامه بسته شده است و امیدواریم تا قبل از نوروز 95 کار آن شروع شود.

دبير ستاد دهه فجر دانشگاه علوم پزشکي مشهد همچنين از آمادگي اين دانشگاه براي خلق حماسه اي ماندگار در راهپيمايي 22 بهمن خبر داد و اظهارداشت: تمامي دانشجويان، کارکنان، اعضاي هيات علمي، مديران و مسئولان دانشگاه همگام با ديگر مردم شريف استان در راهپيمايي سالروز پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي شرکت خواهند داشت.