ديدار رييس و جمعي از مسئولان دانشگاه با خانواده معظم شاهد و ايثارگر

به مناسب دهه مبارک فجر رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد و جمعي از مسئولان اين دانشگاه با خانواده معظم شهدا و ايثارگران ديدار کردند.

به گزارش وب دا، در اين برنامه دکتر مهرابي بهار رئيس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر طباطبایی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابراهيمي معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه، دکتر عليرضا ابراهيمي مشاور رئيس دانشگاه در امور ايثارگران، دکتر شاکری مدیر فرهنگی و جمعي از مسئولين دانشگاه و بسيج کارکنان با حضور در منزل خانواده هاي معظم شهيد علي مريد احمدي(کارمند معاونت پشتيباني)، شهيد علي اصغر نوابي تقي آبادي(کارمند بيمارستان شهيد کامياب) و خانواده آزاده سرافراز آقاي ايزدجو(پدر 3 دانشجوي دانشگاه علوم پزشکي مشهد) با آنان ديدار و گفتگو نمودند.

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در اين ديدارها ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي گرانقدر انقلاب اسلامي و هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: رشادتهاي رزمندگان اسلام،از خود گذشتگي شهيدان و جانبازان و صبر و استقامت مادران و همسران آنان، ريشه درخت انقلاب اسلامي را مستحکم تر کرد.

دکتر مهرابي بهار با اشاره به اينکه شهدا و ايثارگران علاوه بر مقامات رفیع معنوی، مشعل‌دار پیروزی، آزادی و استقلال ملتند خاطر نشان کرد: امروز ما هر چه داريم به برکت جان‌فشانی‌ها، فداکاری‌ها و روحیه‌ی شهادت‌طلبانه شهيدان، جانبازان و ايثارگران است.

وي تصريح کرد: دهه مبارک فجر فرصتی مغتنم  است تا بار ديگر با شهیدان تجدید خاطره  شود  و در برابر صبر و گذشت خانواده‌هایشان سر تکریم فرود آوريم.