نياز دانشگاه علوم پزشکي مشهد به يک هزار و 300 پرستار در سال 95

مدير پرستاري دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به راه اندازي مراکز درماني و بخش هاي بيمارستاني جديد در سطح دانشگاه گفت: اين دانشگاه در سال آينده به يک هزار و 300 پرستار نياز دارد.

به گزارش وب دا، محمد حسن عزتي در مراسم گراميداشت روز پرستار که همزمان با ميلاد با سعادت حضرت زينب کبري(س) در تالار ابن سينا مشهد برگزار شد با اشاره به اينکه در حال حاضر نسبت تعداد تختهاي بستري به کادر پرستاري در مراکز درماني زير پوشش دانشگاه، 1.1 است اظهار داشت: بر اساس برنامه ريزي، اين رقم در سال آينده به  1.25 خواهد رسيد و براي دستيابي به آن يک هزار و 300 پرستار و 500 کمک بهيار بايد جذب شوند.

وي با اشاره به آمار ارائه شده از سوي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي گفت: مشکل کمبود پرستار نه تنها در دانشگاه علوم پزشکي مشهد بلکه در سراسر کشور وجود دارد و با وجود تمام تلاش کادر پرستاري در مراکز درماني، اين کمبود ممکن است در ارائه خدمات به بيماران وقفه ايجاد کند.

مدير پرستاري دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه کمتر رشته اي مانند پرستاري، زمينه شغلي مناسب را در کشور دارد، افزود: با وجود اينکه زمينه شغلي مناسبي اين رشته دارد اما به دانشجويان و حتي افرادي که مي خواهند اين رشته را در آينده براي ادامه تحصيل انتخاب کنند توصيه مي شود که بايد عاشق اين رشته بود تا بتوانند با صبوري مشکلات بيماران را درک کرده و به آنها خدمات مناسب ارائه دهند.

محمد حسن عزتي با اشاره به اقدامات انجام شده در زمينه تامين نيروي انساني کادر پرستاري اظهار داشت: در سال جاري 450 نيروي پرستار در قالب شرکتي جذب مراکز درماني زير پوشش دانشگاه شده اند که بر اساس برنامه ريزي مقرر شده است که دريافت حقوق و مزاياي اين افراد همانند نيروهاي رسمي باشد.

وي جذب دانشجويان سال آخر در مراکز درماني، تمديد طرح پرستاران ،جذب 273 پرستار در قالب استخدام پيماني و 170 نيروي کمک بهيار را از ديگر اقدامات در راستاي تامين نيروي پرستاري عنوان کرد.

مدير پرستاري دانشگاه علوم پزشکي مشهد با قدرداني از رييس و هيات رييسه دانشگاه در حمايت و همکاري جذب نيروهاي کادر پرستاري اظهار داشت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکي مشهد داراي 5 هزار و 500 کادر پرستاري و 4 هزار و 981 تخت فعال است که با توجه به ايجاد بخش ها و مراکز درماني جديد در سال آينده، با حمايت وزارت بهداشت،يک هزار و 800 نيروي پرستار و کمک بهيار در سال آينده بايد جذب دانشگاه شوند.

وي همچنين از بهسازي اتاق هاي استراحت پرستاران در مراکز درماني خبر داد و گفت: اين طرح در قالب برنامه تحول نظام سلامت اجرا مي شود و اعتبارات مورد نياز نيز به تمامي مراکز درماني اختصاص يافته و مسئولان بيمارستانها ملزم هستند اين اعتبارات را در بخش اتاق هاي استراحت استفاده کنند.

مدير پرستاري دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پايان ضمن تبريک ميلاد با سعادت حضرت زينب (س) و روز پرستار به جامعه پرستاري استان خراسان گفت: شغل پرستاري شغلي مقدس و سخت به شمار مي رود و اين افراد نقشي کليدي را در نظام سلامت کشور ايفا مي کنند و بسيار شايسته است که اين روز را که منتسب به بزرگ بانوي دشت کربلاست به نام پرستاران نامگذاري شده است.