معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پرستاران رکن اساسی نظام سلامت هستند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به نقش کلیدی پرستاران در نظام سلامت کشور گفت: به طور حتم، خدمات درمانی مطلوب بدون مشارکت فعال و همه جانبه پرستاران به نتیجه نخواهد رسید.

به گزارش وب دا، دکتر مدقق در همایش روز پرستار و تقدیر از پرستاران نمونه که همزمان با میلاد با سعادت حضرت زینب کبری(س) در تالار ابن سینا دانشکده پرستاری و مامایی مشهد برگزار شد با بیان اینکه جامعه پرستاری مفتخر است که ارزشهای پرستاری با ارزشهای اسلامی حضرت زینب (س) گره خورده است اظهار داشت: بدون شک صبر و ایثارگری این بانوی بزرگ اسلام، بهترین الگو برای جامعه پرستاری به شمار می رود.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد زمینه تعامل میان جامعه پرستاری و پزشکی را در تمامی سطوح از جمله مدیریتی ایجاد نموده است خاطر نشان کرد: این دانشگاه تمام تلاش خود را دارد که همواره حامی کادر پرستاری باشد و خواسته های این قشر را پیگیری نماید.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه زمان حضور پرستاران نسبت به پرشکان بسیار بیشتر است اظهار داشت: هر چند که نوع خدمات پزشکان و پرستاران با یکدیگر متفاوت است و هیچ یک نمی تواند جایگزین دیگری شود اما با توجه به اینکه پرستاران زمان بیشتری بر بالین بیمار هستند می توانند با ارتباط عاطفی و روحی با بیمار، در روند درمانی وی نقش موثری داشته باشند.

دکتر مدقق با تاکید بر نقش موثر پرستاران در بهبود شرایط روحی و جسمی بیماران اظهار داشت: ترمیم این رابطه نیازمند تلاش همه جانبه است و تمام همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد آن است که این جایگاه را ارتقاء دهد.

وی افزود: شرایط جامعه در حال حاضر به گونه ای است که حرفه پرستاری را به دیگر حرفه های پزشکی ترجیح داده می شود در حالی که در گذشته جایگاه این حرفه در دیدگاه اکثر مردم خدشه دار بود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ارتقاء خدمات پرستاری در مراکز درمانی عنصر بسیار مهم در ارتقاء کیفی بیمارستانها به شمار می رود از مسئولان این حوزه خواست به منظور دستیابی به اهداف مطلوب در زمینه خدمات کیفی به بیماران، هسته  قدرتمند مرکزی با حضور گروههای پرستاری در دانشگاه تشکیل شود.

دکتر مدقق تاکید کرد: اگر بخواهیم نشان دهیم که خدمات پرستاری تنها باید بر پایه آکادمیک ارائه شود و این حرفه قابل انجام با دیگر حرفه ها نیست باید با همت و تلاش همه جانبه آن را نشان داد.

وی با اشاره به اجرای برنامه پرداخت مبتنی بر عملکرد در مراکز درمانی اظهار داشت: اجرای این برنامه با جنبه های مثبتی که دارد تلاش می کند که خدمات و تلاش های پرستاران را در تمامی بخش ها و با شرایط مختلف دیده شده است.