همزمان با ميلاد حضرت زينب(س)، تقدير از 160 پرستار نمونه دانشگاه علوم پزشکي مشهد

همزمان با ميلاد با سعادت حضرت زينب کبري(س)، بزرگ بانوي دشت کربلا، مراسم تقدير از 160 پرستار نمونه دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، در اين مراسم که با حضور دکتر مصطفی مهرابی بهار رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و معاونان ایشان در تالار ابن سينا برگزار شد از 160 پرستار نمونه شاغل در مراکز درمانی و خصوصی در شهرهاي زير پوشش دانشگاه قدرداني شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی سخنانی در این مراسم گفت: ارتقای خدمات درمانی کیفی در بیمارستان ها و مراکز درمانی در گرو ارتقای منزلت و جایگاه پرستاری و رسیدگی به مشکلات و تامین امنیت شغلی و شرایط روحی این قشر پرتلاش است.

دکتر مدقق اظهار داشت: دریافتی های پرستاران در سال جاری افزایش قابل توجهی یافته اما همچنان برخی از دغدغه ها و مشکلات در این خصوص وجود دارد.

وی تاکید کرد: جایگاه و ارزش پرستار در نگاه بیمار و پزشک باید احیا شود که در سالیان اخیر خوشبختانه جایگاه پرستاری در کشورمان رشد قابل توجهی داشته است.

پرداختی هاي پرستاران بهبود یافته است

نایب رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور گفت: آموزش پرستاری، با عنایت مسئولان نظام سلامت، همچنان در دانشگاههای علوم پزشکی باقی می ماند.

دکتر مظلوم با اشاره به افزایش دریافتی پرستاران از سال گذشته اظهار کرد: افزایش دریافتی پرستاران و دیده شدن جامعه پرستاری از سوی مسئولان نظام سلامت قابل قدردانی است.

وی پرداخت کارانه ها مطابق با مسئولیت و سابقه کار و همچنین شفافیت در پرداخت ها را از جمله دغدغه های پرستاران در این زمینه ذکر کرد.

دکتر مظلوم ارائه خدمات کیفی از سوی پرستاران با توجه به کمبود نیروی انسانی را مهم ترین دغدغه نظام سلامت عنوان کرد و گفت: ایجاد امنیت روانی و فراهم شدن شرایط کاری پرستاران، ارتقای خدمات کیفی و افزایش رضایت بیماران را دربردارد.

او با اشاره به اینکه اجرا نشدن قوانین به صورت کامل یکی از چالش های فکری پرستاران است، افزود: ارتقای بهره وری، اجرای قانون مشاغل سخت از جمله قانون هایی است که به طور کامل اجرا نمی شود.

به گفته وی، اجرا نشدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری که 9 سال است از تصویب مجلس شورای اسلامی گذشته نیز یکی از خواسته های بحق پرستاران است.