تقدير وزير بهداشت از مدير توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکي مشهد

وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي از مدير توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکي مشهد به دليل اجراي موفق برنامه پزشک خانواده و بيمه روستايي قدرداني نمود.

به گزارش وب دا، در مراسمي که همزمان با يازدهمين سالگرد اجراي برنامه پزشک خانواده با حضور دکتر هاشمي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي ،دست اندرکاران وزارت بهداشت و بيمه سلامت ايرانيان در تهران برگزار شد از مدير توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکي مشهد تقدير به عمل آمد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه گفت: برنامه پزشک خانواده و بيمه روستايي به عنوان يکي از برنامه‌هاي 15 گانه تحول در حوزه  بهداشت است که جمعيت شهرهاي زير 20 هزار نفر و جمعيت روستايي را زير پوشش قرار داده است.

دکتر محمد حسن درخشان با اشاره به اينکه در اين برنامه يک ميليون و 200 هزار نفر از ساکنان مناطق روستايي و شهرهاي کمتر از 20 هزار نفر در شهرهاي زير پوشش دانشگاه زير پوشش قرار گرفته اند گفت: این برنامه با پشتيباني رئيس دانشگاه و معاون بهداشت و همکاري تمامي همکاران ستادي و محيطي در سطح دانشگاه به نحو رضايت بخشي عملياتي شده است.

وی گفت: در همین راستا در سال جاري بالغ بر 94 مرکز بهداشتي درماني و خانه بهداشت تعمير اساسي و 134 مرکز تجهيز و بروز رساني شده است.

دکتر درخشان در ادامه ضمن اشاره به اجرای برنامه دندانپزشک خانواده در سال‌جاري در شهرهاي کمتر از 20 هزار نفر و مناطق روستايي گفت: این برنامه با اولويت برنامه‌هاي پيشگيري از مشکلات دهان و دندان و تاکید بر آموزشهای خود مراقبتی به عنوان اولويت سال جاری، با مشارکت تمامي کارکنان نظام شبکه و همچنين آموزش و درمان  توسط همکاران دندانپزشک ارائه مي‌گردد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت در ادامه افزود: در برنامه پزشک خانواده دانشگاه علوم پزشکی مشهد بالغ بر 294 پزشک و 45 دندانپزشک فعاليت مي کنند.

گفتني است: برنامه خدمات فعال در جمعيت شهرهاي زير 20 هزار نفر توسط مراقبين سلامت و در قالب پرونده سلامت ارائه مي‌ شود.