سمپوزیوم تکامل و اختلالات آن در کودکان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد

سمپوزیوم تکامل و اختلالات آن در کودکان با حضور افزون بر 350 نفر از متخصصان مرتبط شامل پزشکان متخصص و فوق تخصص کودکان، پزشکان عمومی، متخصصان رشد و تکامل حرکتی، کارشناسان گفتار درمانی، کار درمانی، فیزیوتراپی، متخصصان ژنتیک و سایر گروههای درمانی از سراسر کشور به همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، دبیر علمی سمپوزیوم تکامل و اختلالات آن در کودکان هدف از برگزاری این سمپوزیوم را ارائه تازه ترین یافته ها و اطلاعات در زمینه شناسایی و غربالگری کودکان مبتلا به اختلالات تکاملی به منظور تشخیص و درمان به موقع آنها عنوان کرد.
دکتر خداشناس افزود: شیوع اختلالات تکاملی در بین کودکان 16 درصد گزارش شده است که هم اکنون فقط 30 درصد کودکان مبتلا به اختلالات تکاملی در کشور قبل از ورود به مدرسه شناسایی می شوند.
عضو هیات علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: تکامل یا نمو شامل مجموعه تغییراتی است که انسان در طول حیات برای ارتقای جسمی، ذهنی، گفتاری و اجتماعی کسب می‌ کند و تحت تاثیر عوامل ژنتیکی و محیطی مختلف قرار دارد.
وی  بیماریهای مادر در طول حاملگی، عفونت، تغذیه نادرست و مصرف برخی داروها در طول حاملگی، استرس، اضطراب و حوادث در طول بارداری، عوامل مربوطه در حین زایمان و بعد از زایمان مانند تحصیلات والدین، وضعیت اقتصادی خانواده و عادات غذایی را از جمله عوامل تاثیرگذار بر روی فرآیند تکاملی کودکان ذکر کرد.
دبیر علمی سمپوزیوم تکامل و اختلالات آن در کودکان از برپایی پنج میزگرد تخصصی در این سمپوزیوم خبر داد و گفت: این میزگردهای تخصصی با حضور پزشکان و متخصصان مرتبط برگزار شد.
وی بیان کرد: عنوان های این میزگردهای تخصصی شامل نحوه ارزیابی اختلال تکامل در کودکان، تکامل همه جانبه کودکان، معیارهای اندازه گیری وضعیت تکامل و هوش، اختلالات طیف اوتیسم (در خود درماندگی) و همچنین اداره و توان بخشی کودکان مبتلا به اختلال تکامل است.