آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر گروه بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد  از فعالیت 127 تیم بازرسی در قالب طرح بسیج سلامت نوروزی در  مناطق زیر پوشش این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، مهندس علی حسنی افزود: در اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی 86 تیم بازرسی در شهر مشهد و بقیه تیم ها در دیگر شهرستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خراسان رضوی بر تولید و عرضه مواد غذایی و اماکن اقامتی نظارت دارند.

وی بیان کرد: طرح بسیج سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از یکم اسفند ماه سال جاری آغاز شده است و تا 15 فروردین ماه سال آینده ادامه دارد.

مهندس حسنی هدف از اجرای این طرح  را تامین و ارتقای سلامت شهروندان،زائران و مسافران نوروزی در مشهد و دیگر شهرهای خراسان رضوی عنوان کرد.

وی بیان کرد: در این مدت بازرسان از اماکن اقامتی مانند هتل ها و مهمانپذیرها و سالن های غذاخوری بین راهی، مراکز تولید و عرضه مواد غذایی نظیر سالن های غذاخوری، قنادی ها، آجیل فروشی ها، مراکز تولید و عرضه فراورده های خام دامی و مواد پروتئینی بازدید می کنند.

به گفته وی، در حال حاضر 50 هزار مرکز تولید و عرضه مواد غذایی و اماکن اقامتی و بین راهی در شهرستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت دارند.

وی اظهار کرد: آزمایشگاههای آب و نمونه برداری مواد غذایی نیز در ایام تعطیلات نوروزی دایر هستند و همچنین شعبه ویژه ای از شورای حل اختلاف برای ارجاع موارد تخلف در این مدت پیش بینی شده است.

مدیر گروه بهداشت محیط حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه گفت: بازدید از 30هزار مرکز تولید و عرضه مواد غذایی و اماکن اقامتی، کشف و معدوم سازی 102 تن مواد غذایی، معرفی یک هزار و 793 پرونده متخلف به دادگاه و تعطیلی 105 مرکز از جمله فعالیت های طرح بسیج سلامت نوروزی این دانشگاه در سال گذشته بوده است.

وی ادامه داد: در این مدت 560 مورد نمونه برداری از مواد غذایی و چهار هزار و 721 مورد کلرسنجی از آب نیز انجام شده است.

وی از تمامی شهروندان و زائران بارگاه منور رضوی خواست تا در صورت داشتن شکایت و مشاهده هرگونه تخلف در بهداشت محیط و مواد غذایی مراتب را به شماره 190 اطلاع رسانی کنند.