افتتاح بخش هاي اورژانس و بلوک زايمان بيمارستان ام البنين (س) مشهد

در راستاي اجراي برنامه تحول نظام سلامت، طرح بازسازي و توسعه دو بخش در بيمارستان تخصصي زنان حضرت ام البنين(س) از مراکز زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد به بهره برداري رسيد.

به گزارش وب دا، اين طرحها شامل بخش اورژانس و بلوک زايمان است که با حضور آيت الله شيرازي مدير موسسه خيريه حضرت آیت الله شیرازی (ره)، جمعي از مسئولان و مديران دانشگاه، رييس بيمارستان ام البنين(س)و جمعي از مسئولان و کارکنان اين مرکز به بهره برداري رسيد.

مدير بيمارستان تخصصي ام البنين(س) اظهار داشت: اين طرح ها به منظور اجراي بسته هتلينگ برنامه تحول نظام سلامت، ارتقاء خدمات و افزايش رضايت مندي بيماران در مدت شش ماه به اجرا در آمده است.

موذني، هزينه اجراي اين طرحها را 800 ميليارد ريال عنوان کرد و گفت: بخش اورژانس در قالب 7تخت بستري و بلوک زايمان در قالب14 تخت بستري و دو اتاق زايمان در آب راه اندازي شده و در اجراي آن از آخرين استانداردهاي مورد تاييد وزارت بهداشت استفاده شده است.

وي بهسازي کامل زيرساختهاي بخشها، تعويض تمامي تجهيزات و لوازم اتاق هاي بستري و بازسازي و اصلاح نماي ظاهري را از جمله اقداماتي برشمرد که در اين دو بخش به اجرا در آمده است.

مدير بيمارستان تخصصي ام البنين(س)، با بيان اينکه طرح بازسازي و بهسازي بخش هاي بستري بصورت دوره اي در تمامي بخش هاي اين مرکز اجرا مي شود خاطر نشان کرد: پس از اجراي اين طرح، کار بازسازي محوطه بيمارستان نيز آغاز خواهد شد.

گفتني است: در طي مدت بازسازي بخش اورژانس، تمامي خدمات مربوطه برقرار بوده و بيماران در بخش هاي ديگر تحت مراقبت و معاينه قرار داشتند.