کسب رتبه هاي برتر دانشگاه علوم پزشکي مشهد در جشنواره کشوري فرهنگي

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در هفتمین جشنواره فرهنگی و هنري ، حائز هفت رتبه برگزیده کشوری شدند.

به گزارش وب دا،  جشنواره فرهنگی و هنری دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشکي کشور از 23 تا 27 بهمن‌ماه سال جاری به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي شيراز برگزار شد و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بخش هنرهای تجسمی و ادبی موفق به کسب پنج رتبه برتر کشوری شدند.

بر اساس اين گزارش، ماندانا شعبانی؛ دانشجوی کارشناسی بهداشت محیط، رتبه دوم خوشنویسی خط معلی،زهرا جلایری؛ دانشجوی ارشد آناتومی، رتبه سوم خوشنویسی خط معلی،محمدمهدی درویش زاده؛ دانشجوی رشته پزشکی، رتبه دوم ترانه سرایی،نیلوفر موسی زایی؛ دانشجوی رشته پزشکی، رتبه دوم شعر کلاسیک،شمس الدین یوسفی؛ دانشجوی کارشناسی هوشبری، رتبه دوم مصنوعات فلزی را در اين جشنواره به خود اختصاص دادند.

همچنين بخش هنرهای نمایشی و مجازی   16 الي  21 بهمن  در تهران برگزار شده بود  که در این بخش گلیا نوروززاده (دانشجوی رشته پزشکی) رتبه نخست و عیسی دولتیان شیروان (دانشجوی رشته دندانپزشکی)، رتبه دوم را کسب نمودند.