انجام عمل موفقیت آمیز پیوند قلب در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد

عمل پیوند قلب بر روی بیمار مبتلا به نارسایی قلبی در مرکز پیوند قلب بیمارستان امام رضا(ع) از مراکز زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد با موفقیت انجام شد.

به گزارش وب دا، اين عمل، بر روی يک نوجوان دختر 13 ساله که به علت مشکل نارسایی قلبی به مدت 1 سال کاندید پیوند قلب شده بود، با موفقیت انجام شد.

قلب پيوندي اين بيمار، از آقاي 41ساله بنام رضا نهارداني که دچار مرگ مغزي شده بود در مرکز دياليز و پيوند اعضا منتصريه دريافت و در  بيمارستان امام رضا(ع) به بيمار پيوند زده شد.

دکتر محمد عباسی تشنیزی رئیس بخش جراحی قلب بیمارستان امام رضا (ع) حال عمومي بيمار را مطلوب اعلام کرد و اظهار داشت: در حال حاضر بيمار در بخش مراقبتهاي ويژه اين مرکز دوران نقاهت را طي مي کند و دستگاههاي کمک تنفسي نيز از وي جداسازي شده است.

دکتر محمد عباسی در مورد روند انجام پیوند قلب اظهار داشت: روند پيوند قلب زماني آغاز مي شود که بيمار با نارسايي قلبي پيشرفته به مرکز پيوند قلب مراجعه مي کند و توسط متخصص قلب ارزيابي مي شود واگر واجد شرايط بود در ليست انتظار پيوند قرار مي گيرد.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اینکه بيشتر بيماران که به مرکز پيوند مراجعه مي کنند نارسايي قلبي شديد و لا علاج دارند ،افزود: نارسايي قلبي ممکن است در اثر ،بيماري عروق کرونري ،بيماريهاي مادرزادي قلب ،عفونت ويروسي قلب ،بيماريهاي دريچه اي و ماهيچه هاي قلب  بوجود آید.

وی خاطر نشان کرد: پس از انجام عمل پیوند، بيمار شروع به  یک برنامه ريزي مراقبتي سلامتي همچون اجراي دقيق دستورات دارويي و مراجعه هاي مکرر و منظم به پزشک ميکند.

دکتر محمد عباسی با اشاره به اينکه اين بيمار پس از 15 تا 20 روز بستري در بيمارستان مرخص خواهد شد گفت: پيش از ترخيص بيمار، با انجام نمونه گيري، وضعيت بيمار مورد ارزيابي دقيق قرار مي گيرد.

در پایان دکتر رضا باقری رئیس بخش پیوند قلب و ریه دانشگاه علوم پزشکی  (جراح توراکس) نيز از کلیه کادر پزشکی، بیهوشی ،پرستاری که متشکل دکتر معینی پور و حسینی‌خواه، (جراح قلب)، خانم دکتر زیرک و آقایان دکتر امینی و صداقت (متخصص بیهوشی) دکتر محمد پور (فارماکولوژیست) دکتر وکیلیان (فوق تخصص نارسائی قلب )  دکتر بهزاد علیزاده و دکتر نقیبی (فوق تخصص قلب کودکان) و کارکنان پرستاری ،بیهوشی و... دپارتمان بخش جراحی قلب بیمارستان امام رضا (ع) تشکر و قدردانی کرد .

عکس: محسن فراهي