تمدید مهلت شرکت در بيست و يكمين جشنواره قرآن و عترت

مهلت شرکت در بيست و يكمين جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان ، کارکنان و اعضاي هيات علمي دانشگاههای علوم پزشکی کشور تا ۲۸اسفندماه تمدید شد.

به گزارش وب دا ،مدير فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه تا کنون 200 نفر از اعضاي هيات علمي، دانشجويان و کارکنان اين دانشگاه در جشنواره قرآن و عترت نام نويسي کرده اند گفت: ديگر علاقمندان نيز مي توانند در مدت زمان اعلام شده نسبت به نام نويسي اقدام کنند.

دکتر شاکري با اشاره به اينکه اين جشنواره در دو بخش دانشگاهي و کشوري  و در گروههاي دانشجويي، اساتيد و کارکنان برگزار مي شود خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ريزي و هماهنگي انجام شده با اعضاي هيات علمي گروه معارف، دانشجوياني که 70 درصد امتياز را در بخش هاي اين مسابقه کسب کنند از 2 نمره تشويقي در دروس معارف برخوردار خواهند شد.

اين جشنواره در بخش شفاهي شامل تلاوت، حفظ، اذان، دعا و مناجات خواني، تواشيح و بخش کتبي شامل آشنايي با احاديث اهل بيت(ع)، مفاهيم نهج البلاغه، مفاهيم صحيفه سجاديه، حفظ موضوعي قرآن کريم، آشنايي با ترجمه و تفسير قرآن کريم، آشنايي با سيره معصومين(ع)، احکام، بخش هنري شامل خوشنويسي، نقاشي، نماهنگ، عکس، تذهيب، فيلم کوتاه، معرق و منبت، پويا نمايي، طراحي پوستر و بخش ادبي شامل شعر، داستان نويسي، نمايشنامه نويسي، فيلم نامه نويسي، بخش کتابخواني شامل بررسي و نقد کتاب، تلخيص کتاب ،بخش پژوهش شامل مقاله نويسي، ترجمه و تاليف و بخش فناوري شامل توليد نرم افزار و وبلاگ نويسي برگزار مي شود.

در مرحله سراسری جشنواره آثار مربوط به بخش‌های پژوهشی، فناوری، ادبی، هنری و کتابخوانی و بخش شفاهی عترت (اذان، دعا و مناجات خوانی و تواشیح) از سوی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در تیرماه داوری خواهد شد.

مسابقات کتبی مرحله سراسری نیز پنجم مردادماه از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های منتخب برگزار می‌شود.

مسابقات شفاهی و مراسم اختتامیه نیز از سوی دانشگاه میزبان و با هدایت مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در دهه آخر مردادماه برگزار خواهد شد.

علاقمندان براي کسب اطلاعات بيشتر و نام نويسي مي توانند به نشاني

http://farhangi.behdasht.gov.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=94&pageid=55943&siteid=94 مراجعه کنند.