تشديد نظارت بر مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي در شهرهاي زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد

با نزديک شدن به روزهاي پايان سال و حضور زائران بارگاه منور حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) در خراسان رضوي، نظارت بر مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي افزايش مي يابد.

به گزارش وب دا، مدير گروه بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار داشت: در اين طرح که در قالب بسيج سلامت نوروزي از اول اسفند تا نيمه فروردين سال آينده اجرا مي شود ناظران و بازرسان بهداشت محيط بر فعاليت مراکز تهيه، توزيع، عرضه و فروش مواد غذايي، اماکن اقامتي، بازارهاي نوروزي و اماکن گردشگري نظارت بيشتري خواهند داشت.

مهندس علي اصغر حسني خاطر نشان کرد: سالانه  شمار زيادي از زائران از ساير کشورها و شهرهاي ايران به مشهد مقدس عزيمت ميکنند که اين مقوله اهميت اجراي نظارتهاي بهداشتي را دو چندان مي کند.

وي در خصوص اجراي اين طرح اظهار داشت: در اين چارچوب گروههاي بازرسي به صورت ويژه و مستمر بر تمامي فعاليتهاي توليدي، عرضه مواد غذايي و اماکن اقامتي در مشهدو ساير شهرستانهاي تحت پوشش دانشگاه نظارت مي کنند.

مهندس علي اصغر حسني يزدي گفت: طرح بسيج سلامت نوروزي همه ساله با هدف خدمات رساني بهتر، تامين و ارتقاء سلامت شهروندان، زائران و مسافران به اجرا در مي آيد.

مدير بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتي دانشگاه در ادامه افزود: امسال 127 تيم نظارت و بازرسي بر توليد و عرضه مواد غذايي و اماکن اقامتي در مناطق زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد  از ساعت 8 صبح تا 8 شب نظارت دارند.

مهندس حسني افزود: در اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی 86 تیم بازرسی در شهر مشهد و بقیه تیم ها در دیگر شهرستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خراسان رضوی بر تولید و عرضه مواد غذایی و اماکن اقامتی نظارت دارند.