حضور 15 هزار دانشجو خراسان رضوي در جشنواره مسير خوشبختي

مراسم اختتامیه «جشنواره مسیرخوشبختی» با حضور جمعی از اساتید، مسئولان و دانشجویان دانشگاه های خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش وب دا، در بخش نخست این مراسم که در سالن صبا (ساختمان شماره2صداوسیما) برگزار شد، همایش ویژه زوجین با حضور دکتر افروز برگزار شد. در این همایش دکتر افروز به بیان اهمیت و نقش ازدواج در تحقق آرامش حقیقی پرداخت و گفت: زوجیت پدیده ها در نظام آفرینش امری فراگیر است که هدف آن بقای جهان هستی است، اما در مورد انسان هدف تنها تداوم نسل نیست بلکه به تعبیر قرآن کریم رسیدن به آرامش است؛ این آرامش زمانی حاصل می شود که همسران نسبت به کاستی ها و نقایص  یکدیگر همپوشانی داشته و به جای سرزنش، یکدیگر را تکریم و در رفع کاستی ها یاری کنند. قرآن کریم نیز در آیه187سوره مبارکه بقره )هن لباس لکم و انتم لباس لهن ) بر این موضوع مهم تاکید دارد.

وی همچنین، پرداختن به افکار گذشته و دغدغه مندی نسبت به آینده را از عوامل بر هم زننده ی آرامش در زندگی مشترک دانست و افزود: ماندن در اتفاقات گذشته و دلواپسی نسبت به آینده، ثمره ای جز از دست رفتن فرصت های موجود و افزایش تشویش ذهنی در همسران نخواهد داشت.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه ازدواج تنها مسیر رسیدن به آرامش است تاکید کرد: ازدواج موقت و دوستی های قبل از ازدواج به هر میزان هم که استمرار یابد نمی تواند تامین کننده چنین آرامشی باشد.

جشن اختتامیه/ تقدیر از اساتید و برگزیدگان جشنواره

در بخش دوم برنامه های این مراسم، دکتر طباطبایی رییس ستاد ازدواج دانشجویی استان با اشاره به حدیث پیامبر اکرم (ص) در رابطه با ازدواج « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی »گفت: شعار ستاد ازدواج دانشجویی ازدواج آگاهانه، به هنگام، آسان و پایدار است که بر همین اساس تلاش نمودیم در جشنواره مسیر خوشبختی حداقل مهارت های لازم در حوزه ازدواج را در دو بخش مجردین و زوجین به دانشجویان ارایه کنیم وامیدواریم این امر مطلعی بر همت بیشتر آنان در جهت ارتقای دانش و مهارتهای ازدواج در آینده باشد.

وی همچنین با اشاره به حضور بیش از ۱۵ هزار دانشجو در جشنواره امسال گفت: این آمار اگر چه سطح مطلوبی از مشارکت دانشجویان در جشنواره را نشان می دهد اما در مقایسه با آمار ۲۵۰ هزار دانشجوی استان خراسان رضوی رقم ناچیزی است که امیدواریم در سال های آینده افزایش یابد.

غلامی مقدم مدیر ستاد ازدواج دانشجویی استان نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد ستاد در چهارمین جشنواره مسیر خوشبختی گفت: برگزاری بیش از ۳۵۰ جلسه آموزشی در دانشگاه های مشهد، ۶ آزمون آنلاین، برگزاری مسابقات ادبی و هنری و برگزاری همایش های ویژه والدین از جمله برنامه های ستاد ازدواج می باشد که در دو بخش مجردین و متاهلین اجرا شد.

وی ازهمکاری و مشارکت مسوولان طرح همسفر تا بهشت و ستاد ازدواج دانشجویی دانشگاه فردوسی در برگزاری برنامه های جشنواره نیز قدردانی کرد.

در ادامه‌ی مراسم، با حضور حجت الاسلام ترابی رئیس شورای استانی، دکتر طباطبایی مسوول نهاد رهبری و مهندس جوادی مسوول طرح همسفر تا بهشت، از اساتید چهارمین جشنواره مسیر خوشبختی قدرداني شد.

پخش کلیپ جشنواره همسفر تا بهشت، اجرای تئاتر طنز و مسابقه‌ی شاد با مشارکت چند تن از زوج های دانشجو از دیگر برنامه های این مراسم بود.

در بخش پایانی این مراسم ، قرعه کشی جوایز ویژه جشنواره ( تبلت، گوشی همراه،مودم همراه و ...) انجام و هدایا به برندگان اهداشد.