نجات جان نوزاد نيشابوري با انتقال به موقع با بالگرد اورژانس 115 مشهد

نوزاد 20 روزه نيشابوري که به دليل مشکلات تنفسي نياز به خدمات تخصصي داشت به وسيله بالگرد مراکز حوادث و فوريتهاي پزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد به بيمارستان دکتر شيخ منتقل شد.

به گزارش وب دا، مدير مرکز حوادث و فوريتهاي پزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: در پي اعلام دانشکده علوم پزشکي نيشابور به ستاد هدايت درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد مبني بر نياز يک نوزاد 20 روزه مبتلا به ديسترس تنفسي(تنگي و مشکلات تنفسي)به خدمات تخصصي و بستري شدن در بيمارستان هاي مشهد، پس از تعيين محل بستري و هماهنگي هاي لازم، نسبت به انتقال اين نوزاد توسط بالگرد اقدام شد.

دکتر رضا وفايي نژاد با اشاره به اينکه  با توجه به بعد مسافت تا شهرستان نيشابور، امکان انتقال جاده اي نوزاد ميسر نبودگفت: در اين ماموريت، تيم تخصصي هوانيروز مرکز حوادث و فوريتهاي پزشکي مشهد به نيشابور اعزام و پس از انجام اقدامات اوليه، نسبت به انتقال نوزاد اقدام شد.

وي افزود: به منظور سرعت بخشيدن در روند انتقال نوزاد، بالگرد اورژانس 115 در محوطه لشکر 77 ارتش فرود آمد و سپس به وسيله آمبولانس به بيمارستان دکتر شيخ مشهد انتقال يافت.

دکتر وفايي نژاد تاکيد کرد: در حال حاضر اين نوزاد 20 روزه در بيمارستان دکتر شيخ بستري شده و خدمات تخصصي را جهت درمان دريافت مي کند.