بي توجهي به درمان و خودمراقبتي مهمترين چالش سلامتي مردان

مدير گروه جمعيت،خانواده و مدارس معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد؛ بي توجهي به خودمراقبتي و درمان را مهمترين چالش در سلامت مردان عنوان کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد احمديان در همايش سلامت مردان که با حضور کارشناسان و مديران مرتبط بهداشتي و درماني ،حوزه ترافیک و نیروی انتظامی برگزار شد گفت: بی توجهی مردان به سلامتی شان و شرکت نکردن در برنامه های مراقبت های درمانی و پیشگیری، هم اکنون مهم ترین چالش سلامت مردان در خراسان رضوی به شمار می رود.
وي افزود: هم اکنون مراجعه مردان به کلینیک های درمانی و مراکز بهداشتی درمانی برای معالجه بیماریشان بسيار کمتر از زنان است.
مدير گروه جمعيت،خانواده و مدارس معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد بیان کرد: بررسی ها نشان داده است که اکنون بین 60 تا 65 درصد زنان در خراسان رضوی برای دریافت مراقبت های پیشگیری به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه می کنند، درحالیکه این رقم در مردان تنها سه درصد است.
وی ادامه داد: از سوی دیگر بین یک سوم تا یک پنجم مردان برای پیگیری بیماری هایشان به کلینیک های درمانی مراجعه می کنند و بقیه آنها خیلی دیر و در مراحل بحرانی مراجعه دارند.
دکتر احمديان خاطر نشان کرد: بر اساس همین بررسی ها 37 درصد مردان در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خراسان رضوی اضافه وزن داشته، 12 درصد مبتلا به چاقی هستند و 15 درصد سیگار استعمال می کنند که همه آنها فاکتورهای خطر در ایجاد بیماریهای مختلف به شمار می روند.
وي زیر پوشش بیمه نبودن تمام خدمات تشخیصی و مراقبتی، بی توجهی کارکنان و کارمندان مرد به سلامتی شان به عنوان گروه پیشرو، توجه جدی مسوولان به بحث رسانه های آموزشی و اجتماعی برای سلامت مردان از دیگر چالشها در این زمینه می باشد.
وی با یادآوری شعار امسال هفته سلامت مردان با عنوان "فرمان سلامتی در دستان شماست" افزود: هم اکنون آمار بالای حوادث و سوانح یکی از علل مرگ و میر و همچنین معلولیت در مردان به شمار می رود که سلامتی آنها را تهدید می کند.

گفتني است: اين همايش به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد و با همکاري شبکه بهداشت و درمان طرقبه و شانديز در هتل ثامن مشهد برگزار شد.