ابلاغ دستور العمل کشیک ایام تعطیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دستورالعمل کشیک تعطیلات نوروزی این دانشگاه را ابلاغ کرد.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفی مهرابی بهار ،ضمن قدردانی از تلاش های تمامی کارکنان دانشگاه در طول سال 94 در راستای پیشرفت و ارتقاء حوزه سلامت و تلاش در تحقق اهداف دانشگاه و تبریک پیشاپیش فرا رسیدن نوروز باستانی اظهار داشت: با توجه به اينکه اغلب اعضاي هيات علمي شاغل در بيمارستانها، مراکز درماني، دانشکده ها و واحدهاي آموزشي از 28 اسفند الي 14 فروردين متقاضي استفاده از تعطيلات و مرخصي هستند ضروري است پزشکان و اعضاي هيات علمي که به تشخيص مدير گروه در اين ايام به حضور آنان نياز است بر اساس برنامه تنظيمي در محل خدمت تعيين شده حاضر باشند.

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد تاکيد کرد :‌مسئولان مراکز بهداشتي ، درماني ، بيمارستانها و اورژانس 115 مي بايست برنامه ريزي در خصوص حضور کارکنان غير هيات علمي را بگونه اي تنظيم کنند تا هيچگونه خللي در فعاليتهاي جاري ايجاد نشود و کارکنان اين مراکز مي توانند پس از تنظيم برنامه هاي فوق با درخواست مرخصي کتبي و تائيد مسئول مربوطه از تاريخ 5 الي 11 فروردين از تمامي تعطيلات نوروزي استفاده کنند و مدت مرخصي بر اساس سال گذشته محاسبه خواهد شد.

دکتر مهرابي خاطر نشان کرد :‌ کليه واحدهاي ستادي و اداري از تاريخ 28 اسفند الي 14 فروردين تعطيل مي باشد و مدت مرخصي محاسبه شده براي کارمندان آن مراکز مطابق سال گذشته خواهد بود ، ضروري است آن دسته از کارکناني که تمايل به استفاده از مرخصي اين ايام  را ندارند تا تاريخ 24 اسفند موضوع را به مسئول واحد، اطلاع تا در صورت نياز نسبت به برنامه ريزي حضور اين افراد در ستاد هماهنگي خدمات سفر اقدام شود .

وي تصريح کرد :‌هر گونه دريافت مرخصي بعد از تاريخ اعلام شده مورد بررسي قرار نخواهد گرفت (ضمنا مرخصي اعضاي هيات علمي بر اساس آيين نامه اداري استخدامي هيات علمي محاسبه خواهد شد).

رييس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت :‌روزهاي 28 و 29 اسفند ،اول الي چهارم فروردين ، ششم ،دوازدهم و سیزدهم فروردين 95 (از ساعت 7.30 صبح تا 7.30صبح روز بعد ) به عنوان روزهاي ويژه و ساير ايام به عنوان روز کاري معمولي (5،7 لغایت 11 فروردين )مي باشد .

دکتر مهرابي بهار خاطر نشان کرد :‌به منظور هماهنگي و نظارت بر برنامه هاي کليه واحدهاي تابعه ، ستاد هماهنگي خدمات سفر زائرين استان خراسان رضوي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در مرکز ساختمان قرشي،طبقه همکف،واقع در خيابان دانشگاه،‌مقابل دانشگاه 18،با شماره تماس 38434900 مستقر خواهد بود .

وي افزود:‌شبکه هاي بهداشت و درمان تابعه با مسئوليت مدير شبکه ، ستاد واحدي را در محل شبکه / بيمارستان آن شهرستان مستقر خواهند کرد و ضروري است که شماره تماس  ستاد و ليست کشيک مسئولين به همراه برنامه کاري به ستاد هماهنگي سفر اعلام کنند .

رييس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: بيمارستانهاي دانشگاهي شهرستان مشهد با مسئوليت روساي آن، ستادي را در محل بيمارستان مستقر خواهند کرد و ضروري است شماره تماس ستاد مزبور و ليست کشيک مسئولين به همراه برنامه کاري به ستاد هماهنگي سفر اعلام کنند .

وي گفت: ‌مسئوليت پيگيري دستور العمل فوق ، ارائه گزارشات روزانه و بررسي شکايات مردمي به عهده ستاد خواهد بود.