رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد ضايعه درگذشت دکتر علي اصغر باغانی را تسليت گفت

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پيامي ضايعه دردناک و تاثر برانگيز، درگذشت ناگهاني دکتر علي اصغر باغانی مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار را به خانواده وي و جامعه پرشکي تسليت گفت.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين پيام آورده است:

انالله و انا اليه راجعون

ضايعه درگذشت پزشک  متعهد و ایثارگر دکتر علی اصغر باغانی فرزند شهید و یکی از دانشجویان فعال دانشگاه علوم پزشکی مشهد، زخمي جانکاه و اندوهي بزرگ براي خانواده، دوستان و جامعه علمي و پزشکي کشور است که همه ما را متاثر و اندوهگين نموده است.

خدمات علمی ،اجرایی،ايثار و گذشت این پزشک فقید هیچ گاه از اذهان جامعه دانشگاهی و مردم پاک نخواهد شد.

اینجانب، این ضایعه غمبار را به مادر فداکار، همسر،خانواده و جامعه علمی کشور تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن فقید سعید، رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و سلامت آرزومندم.

گفتنی است: دکتر علی اصغر باغانی، مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و دانشجوی دکترای تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود که در یک سانحه رانندگی جان به جان آفرین تسلیم کرد.