بازدید استاندار خراسان رضوی از پایگاه اورژانس 115 حرم رضوی

استاندار خراسان رضوی از پایگاه اورژانس 115 مستقر در باب الجواد حرم مطهر رضوی بازدید کرد.

به گزارش وب دا، در این بازدید مهندس رشیدیان ضمن بازدید، در جریان روند ارائه خدمات اورژانس 115 به زائران و مجاوران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) قرار گرفت.

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این بازدید به ارائه گزارشی از اقدامات و آمادگی اورژانس 115 در محورهای شهری و جاده ای پرداخت و گفت: تمامي واحدهاي زير پوشش اين مديريت در روزهاي پاياني سال و نوروز در قالب 167 پايگاه اورژانس در آمادگي کامل هستند.

دکتر رضا وفايي نژاد اظهار داشت:‌ اين تعداد پايگاه در قالب 71پايگاه شهري و 97 پايگاه جاده اي به همراه 180 دستگاه آمبولانس و يک هزار نيرو در تمامي حوزه هاي زير پوشش دانشگاهها و دانشکده هاي مشهد ، تربت حيدريه ، سبزوار ، گناباد و نيشابور از 25 اسفند امسال  تا 15 فروردين سال آینده  فعال و به ارائه خدمت مي پردازند.

وي خاطر نشان کرد :‌همچنين در روزهاي ويژه از جمله ، مراسم ويژه تحويل سال در حرم مطهر رضوي (ع) ، سخنراني مقام معظم رهبري در روز اول فروردين و روز طبيعت خدمات پايگاههاي اورژانس ويژه تر خواهد بود .

وي افزود:‌بر اساس برنامه ريزي هاي انجام شده در اين ايام تمامي اورژانس هاي بيمارستاني ،اتاق هاي عمل و ستاد هدايت درمان دانشگاه به صورت 24 ساعته براي هدايت احتمالي بيماران فعال است .

IMAGE
گذری بر رخداد ۲۳ آذر ۱۳۵۷ مشهد ( پنج شنبه, 23 آذر 1396 )