آمادگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای ارائه خدمت به زائران و مجاوران بارگاه منور امام رضا(ع)

دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کنار ارائه خدمات به ساکنان مناطق روستایی و شهری زیر پوشش، توفیق خدمات رسانی به زائران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) را نیز دارد.

به گزارش وب دا، در آستانه تعطیلات پایان سال و نوروزی، تمامی واحدهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای ارائه خدمات مناسب و در خور شان زائران و مجاوران در آمادگی کامل هستند.

امسال نیز همانند سال گذشته، خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قالب کمیته بهداشت، درمان و محیط زیست ستاد هماهنگی خدمات سفر خراسان رضوی ارائه مي شود.

فعالیت این کمیته به منظور تسهیل و ارائه خدمات مناسب به زائران و مجاوران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) ، نظارت بر عملکرد حوزه های مختلف و هماهنگی های درون و بین بخشی در روزهای پایانی سال و تعطیلات نوروزی با همکاری حوزه رییس دانشگاه ،معاونتهای درمان، بهداشتی، غذا و دارو و توسعه مدیریت و منابع، هلال احمر، دامپزشکی، محیط زیست و سازمان انتقال خون در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تشکیل شده است.

آمادگی تمامی مراکز بیمارستانی و پیش بیمارستانی

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: به منظور ارائه خدمات مناسب به زائران و مجاوران تمامی مراکز اورژانس بیمارستانی و پیش بیمارستانی به طور 100 درصد فعال و ارائه خدمت خواهند داشت و بر اساس برنامه ریزی حداقل 25 درصد از ظرفیت بیمارستانهای خصوصی نیز در این ایام فعال هستند.

دکتر مصطفی مهرابی بهار تصریح کرد: ‌هماهنگی برای فعالیت و کشیک  153 پاراکلینیک دولتی و خصوصی انجام شده است و علاوه بر این 170 درمانگاه شبانه روزی(130 مورد در مشهد)، سه مرکز تخصصی کودکان، 15 کلینیک دندان پزشکی و 214 آزمایشگاه فعال خواهند بود .

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: ‌علاوه بر فعالیت مراکز تصویر برداری مراکز درمانی ، 31 مرکز دیالیز(14 مرکز در مشهد) نیز به زائران و مجاوران حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خدمات ارائه مي دهند.

فعالیت 73 پایگاه شهری و 94 پایگاه جاده ای در خراسان رضوی

دکتر مهرابی بهار خاطر نشان کرد:‌ همچنین 71 پایگاه شهری و 97 پایگاه جاده ای با همکاری دانشکده ها و دانشگاههای مشهد، تربت حیدریه، سبزوار، گناباد و نیشابور با یک هزار نیرو، 180دستگاه آمبولانس و امکانات مورد نیاز آماده ارائه خدمات هستند.

وی افزود: 28 ایستگاه سلامت در شهرهای استان خراسان رضوی برپا شده و به اطلاع رسانی و اجرای برنامه های آموزشی فرهنگ سازی سلامت خواهند پرداخت.

فعال بودن 144 مرکز بهداشتی درمانی در سطح استان

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد :‌در حوزه بهداشتی نیز علاوه بر فعالیت مرکز بهداشت استان،144 مرکز بهداشتی درمانی در سطح استان خدمات ارائه خواهند داد .

دکتر مهرابی بهار تصریح کرد: ‌فعالیت مستمر آزمایشگاه آب، فعالیت آزمایشگاه تشخیص مزدوجین، انجام آزمایش های هایپوتیروئيدی، انجام مراقبتهای مادر و کودک، فعالیت 33 مرکز مراقبت حیوان گزیدگی، 9 مرکز کرایوتراپی و فعالیت5 پایگاه مراقبت مرزی از دیگر تمهیداتی است که در حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه صورت گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: ‌همچنین طرح بسیج سلامت نوروزی بهداشت محیط در قالب127 تیم بازرسی و 496 نیروی فنی و غیر فنی از ابتدای اسفند در شهرهای زیر پوشش دانشگاه آغاز و تا 15 فروردین ادامه خواهد داشت.

فعالیت تمامی داروخانه های شبانه روزی استان در تعطیلات نوروزی

دکتر مهرابی بهار تصریح کرد: در حوزه معاونت غذا و دارو نیز تمامی داروخانه های شبانه روزی در مشهد فعال و همچنین بر اساس برنامه ریزی های انجام شده  داروخانه های اطراف حرم مطهر رضوی نیز فعال خواهند بود.

وی افزود: ‌ذخیره سازی داروها نیز در مراکز درمانی و داروخانه ها صورت گرفته و مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه نیز با شماره1490 در داروخانه22 بهمن فعال خواهد بود.