پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسب فرا رسیدن نوروز باستانی

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پیامی فرارسیدن نوروز باستانی و آغاز فصل بهار را به خانواده بزرگ دانشگاه تبریک گفت.

دکتر مهرابی بهار در این پیام آورده است:

یا مقلب القلوب و الابصار  یا مدبر اللیل و النهار  یا محول الحول و الاحوال  حول حالنا الی احسن الحال

نوروز نشانه لطف و مهربانی خالقی است که تحول را در جوهر هستی نهاده است تا همپای امیدها، دل ها را به نور ایمان برافروزد و دست ها را با تحول و شکوفایی همراه سازد.

خدای بزرگ را شاکریم در سالی که توسط رهبر فرزانه انقلاب به نام  سال "دولت و ملت همدلی و همزبانی" نام گذاری گردید، خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد توانست با کوششی فزاينده برای رسیدن به اهداف عالیه خود در جهت سیاست های توسعه عدالت در سلامت، اعتلای علمی و فرهنگی، رشد و بالندگی تحقیقات و فناوری و ارتقاء خدمت رسانی به آحاد جامعه گام های بلندی بردارد و به موفقیت های چشمگیری دست یابد.

ادامه اجرای برنامه تحول نظام سلامت در حوزه درمان، بهره مندی ساکنان مناطق کم برخوردار و حاشیه نشین شهر مشهد از خدمات بهداشتی فعال، زیر پوشش قرار گرفتن تمامی روستاییان و ساکنان شهرهای کمتر از 500 هزار نفر از خدمات بهداشتی و درمانی فعال،گسترش مراکز بهداشتی و درمانی، افزایش تختهای ویژه، گسترش کلینیک های تخصصی و درمانی،ارتقاء جایگاه دانشگاه در رتبه بندی های پژوهشی و علمی و اجرای موفق برنامه تحول در آموزش و نوآوری، نمونه ای از دستاوردهای درخشانی است که با همت و تلاش شما عزیزان میسر شده است.

نوروز كه موسم نزديكي و پيوند دلها و آرزوهاست، فرصت مناسبي است تا در آغاز سال 1395، با یکدیگر عهد ببندیم برای دستیابی به اهداف متعالی نظام سلامت در راستای تامين، حفظ و ارتقاء سلامت آحاد مجاوران و زائران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) و صيانت از منابع مالي نظام سلامت لحظه ای از تلاش و همت دست برنداریم.

اینجانب با تبریک فرارسیدن سال نو، ایامی سرشار از توفیقات روز افزون الهی برای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکي مشهد از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.

امید است با استعانت از ذات لایزال الهی و در سایه توجهات حضرت بقیه الله الاعظم مهدی موعود (عج) با پیروی از منویات حکیمانه رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی و با بهره گیری از توانمندی های شایسته خویش در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی پیروز و سر بلند باشید.