رسیدگی به بیش از 400 شکایت ثبت شده در سامانه بهداشت 190

مدیر بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از رسیدگی به 434 مورد شکایت ثبت شده در سامانه بهداشت 190 در قالب برنامه بسیج سلامت نوروزی خبر داد.

به گزارش وب دا، مهندس علی اصغر حسنی با اشاره به اینکه برنامه بسیج سلامت نوروزی از اول اسفند سال گذشته آغاز و تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت گفت: کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط در این طرح علاوه بر نظارت مستمر بر عملکرد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، به شکایات دریافتی از طریق سامانه 190 نیز رسیدگی می کنند.

وی افزود: به منظور اطلاع رسانی به شهروندان و زائران علی ابن موسی الرضا (ع) در خصوص رسیدگی به شکایات بهداشتی، بیش از 75 هزار پوستر "معرفی سامانه بهداشت 190 وزارت بهداشت"در تمامی مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد نصب شده است.

وی افزود: شهروندان و زائران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی می توانند، مراتب را در سامانه 190 ثبت و پس از دریافت کد رهگیری پاسخ آن  را دریافت نمایند.