بازدید استاندار خراسان رضوی ازمرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات اورژانس 115 مشهد

استاندار خراسان رضوی ازمرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات اورژانس 115 مشهد و ستاد هدایت درمان  دانشگاه علوم پزشکی مشهد  بازدید کرد.

به گزارش وب دا، مهندس رشیدیان به منظور ارزیابی و بررسی عملکرد اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ایام نوروز  از این مرکز بازدید و در جریان روند ارائه خدمات قرار گرفت.

استاندار خراسان رضوی در این بازدید ضمن قدردانی از تلاش های اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: با توجه به تغییر سبک زندگی، بروز سوانح رانندگی،ابتلا به بیماری مزمن و حوادث غیر مترقبه ، نیاز به خدمات اورژانس بحث اساسی و مهمی به شمار می رود.

مهندس رشیدیان با اشاره به اینکه وجود جمعیت شش میلیون نفری خراسان رضوی ، ورود سالانه 25 میلیون زائر به مشهد مقدس و همچنین وجود 110 نقطه حادثه خیز در جاده های استان نیاز به خدمات اورژانس نیز بیشتر می شود خاطر نشان کرد: با وجود تجهیزات محدود در این حوزه، با مدیریت مناسبی که صورت گرفته میزان خدمات رسانی فراتر از امکانات این حوزه است که جای تقدیر دارد.

وی با اشاره به فعالیت اورژانس 115 در ایام ویژه سال از جمله مراسم آغاز سال جدید و سخنرانی مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی ،عملکرد پایگاههای مستقر در اطراف حرم رضوی و همچنین استقرار آمبولانس های 115 را بسیار مطلوب ارزیابی کرد.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به کمبود های آمبولانس و پایگاه اورژانس 115 در سطح استان اظهار امیدواری کرد در سال جدید بتوانیم اقدامات موثری را در راستای سرعت بخشیدن به خدمات اورژانس و کاهش زمان رسیدن بر بالین بیمار  داشته باشیم.

در ادامه این بازدید مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گزارشی را از اقدامات انجام شده در این حوزه ارائه داد.

دکتر وفایی نژاد از راه اندازی سامانه دیجیتال بیسیم در مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: این سامانه برای نخستین بار در سطح کشور به منظور افزایش سرعت دهی در خدمات و ارتباط مطلوب میان ستاد وآمبولانس ها راه اندازی شده است.

وی با اشاره به اینکه تا کنون 66 آمبولانس 115 به این سامانه مجهز شده اند تصریح کرد: برای پوشش کامل تمامی آمبولانس ها در حال حاضر به 100 دستگاه دیگر نیاز است.