فعالیت 144 مرکز بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ایام نوروز

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از فعالیت 144 مرکز بهداشتی درمانی در مناطق زیر پوشش دانشگاه در ایام نوروز خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر حمید رضا بهرامی گفت: در ایام نوروز علاوه بر فعال بودن مرکز بهداشت استان، و فعالیت 24 ساعته ستاد مرکز بهداشت استان، 144 مرکز بهداشتی درمانی نیز در مناطق زیر پوشش دانشگاه فعال و به مراجعین خدمات ارائه می دهند.

وی با اشاره به افزایش ورود مسافران و زائران خارجی در ایام نوروز اظهار داشت: به همین منظور 5 پایگاه مراقبت مرزی فعال و به خدماتی همچون واکسیناسیون، مراقبتهای مورد نیاز، آموزش و غربالگری می پردازند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: همچنین در ایام نوروز علاوه بر فعالیت 5 آزمایشگاه تشخیصی مزدوجین و هیپوتیروئیدی نوزادان در مشهد، این خدمات در 22 مرکز واقع در شهرستانهای زیر پوشش نیز ارائه می شود.

دکتر بهرامی ،تعيين 9 مركز كرايوتراپي و درمان سالك در مشهد ،تعیین و اعلام 33 مرکز مراقبت از حیوان گزیدگی و واکسیناسیون هاری در تمامی شهرستان های استان ،انجام مراقبت های مادر و کودک و فعال بودن عمليات نجات جان مادر را از دیگر اقدامات در ایام نوروز برشمرد.

وی با اشاره به اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی از ابتدای اسفند در مناطق زیر پوشش دانشگاه اظهار داشت: در این طرح 127 تیم بازرسی از  8 صبح تا 8 شب به صورت مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید می کنند.