کارکنان دانشگاه راهي مناطق عملياتي جنوب کشور شدند

اردوي راهيان نور دانشگاه متشکل از 210 نفر از کارکنان به همراه خانواده بوده که در پنجمين روز از سال 95 به منظور بازديد از مناطق جنگي و تجديد ميثاق با شهداي دفاع مقدس راهي مناطق عملياتي جنوب کشور شدند.

به گزارش وب دا دکتر ابراهيمي مدير شاهد و ايثارگر دانشگاه هدف از اين اردو را گسترش فرهنگ ايثار و شهادت و انتقال ارزش ها و اهداف دفاع مقدس و همچنين آشنايي نسل جوان با فرهنگ ايثار وشهادت برشمرد و گفت : استقبال کارکنان و خانواده ها براي حضور و شرکت در کاروان راهيان نور همچون سالهاي گذشته پرشور است.

در ادامه محمد آرامجو مسئول برگزاري راهيان نور گفت : اين اردو با مساعدت و حمايت معاون توسعه دانشگاه و با پيگيري و برنامه ريزي معاون دانشجويي و با همت ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه به مدت 10 روز برگزار خواهد شد .

وي ادامه داد : در طول برگزاري اردو از راويان دوران دفاع مقدس دعوت شده تا ضمن تشريح مناطق عملياتي ، رشادتها و جانفشانيهاي رزمندگان اسلام را بصورت حضوري در مناطق مختلف جنگي توضيح دهند .