تولد نوزاد در آمبولانس اورژانس 115 مشهد

بر اساس اعلام مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نوزاد دختر در دستان پرسنل فوریت های پزشکی در شب ولادت حضرت زهرا (س) چشم به دنیا گشود.

به گزارش وبدا، مسئول روابط عمومی و کارشناس مدیریت حوادث فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در ساعت 17 عصر روز 10 فروردین ماه سال جاری در پی تماس تلفنی از منطقه آبروان جاده رضویه مشهد با مرکز پیام اورژانس 115 مشهد مبنی بر بروز علائم زایمان در مادر باردار یک دستگاه آمبولانس به همراه دو تن از پرسنل فوریت های پزشکی مستقر در جاده رضویه عازم محل شدند .

طاهر زاده بیان داشت: در حین انتقال مادر باردار به نزدیکترین مرکز درمانی، بدلیل پیشرفت مراحل زایمانی ، نوزاد دختر این مادر با کمک پرسنل اورژانس متولد شد.

وی افزود: پرسنل اورژانس مادر و نوزاد را به بیمارستان هاشمی نژاد مشهد انتقال و بر اساس بررسی های انجام شده حال عمومی مادر و نوزاد مطلوب است.

وی ضمن قدردانی از آقایان وحید حکم آبادی و سید حسین هاشمی تکنسین های آمبولانس اعزامی اورژانس 115 گفت: تمامی کارکنان فوریت های پزشکی دوره های مراقبت زایمانی را در زمان آموزش ضمن خدمت طی می کنند.