دیدوبازدید نوروزی هیات رئیسه دانشگاه با دانشگاهیان برگزار شد

مراسم ديد و بازديد صميمانه نوروزي رييس و هيات رييسه دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اعضاء هيات علمي،‌پزشکان و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا،‌در اين مراسم که با حضور ‌معاونين دانشگاه ،مديران واحدها، روساي بيمارستانها ، جمعي از مسئولان،اعضاء هيات علمي، پزشکان و کارکنان در سلف مرکزي دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار شد. دکتر مصطفي مهرابي بهار ضمن تبريک سال جديد موفقيت روز افزون حاضران را در سايه تلاش و پشتکار و با محوريت منويات مقام معظم رهبري  آرزو کرد.

گفتني است :‌مسئولان دانشگاه علوم پزشکي مشهد همواره بيانات و فرمايشات مقام معظم رهبري را سرلوحه فعاليتهاي خود قرار داده و در سال گذشته نيز که به سال دولت و ملت همدلی و همزبانی از سوي معظم له نامگذاري شد اين دانشگاه به موفقيت هاي بسياري دست يافت .

اجراي برنامه تحول نظام سلامت در حوزه هاي بهداشت و درمان، توسعه خدمات بهداشتي و درماني، توجه به ارائه خدمات بهداشتي به مناطق محروم، کسب دانش فناوري ساخت نانو دارو ،کسب عناوين برتر در جشنواره هاي تحقيقاتي، ارتقاء جايگاه دانشگاه علوم پزشکي مشهد در رتبه بندي هاي جهاني، انجام عملهاي جراحي پيشرفته تنها گوشه اي از موفقيتهاي اين دانشگاه در  سال گذشته بوده است که با همت و تلاش خانواده بزرگ دانشگاه در گذشته و حال و با حمايت مسئولان نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران شکل گرفت و به اجرا در آمد.