انجام 15 هزار ماموریت اورژانس 115 خراسان رضوی در طرح امداد نوروزی

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از انجام 15 هزار ماموریت اورژانس 115 خراسان رضوی در روزهای پایانی سال و تعطیلات نوروزی خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر رضا وفایی نژاد با اشاره به اینکه طرح امداد نوروزی اورژانس 115 خراسان رضوی در قالب 168 پایگاه اورژانس و 180 دستگاه آمبولانس، دو دستگاه بالگرد و یک هزار نیرو با همکاری دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی مشهد، سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، نیشابور و تربت‌جام از 25 اسفند الی 15 فروردین سال جاری به اجرا در آمد اظهار داشت: در این مدت 15 هزار و 347 ماموریت اورژانس در محورهای برون شهری و شهرهای خراسان رضوی انجام شد.

وی افزود: در قالب ماموریتهای انجام شده، 9 هزار 355 بیمار یا مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند که این میزان 26.2 درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین در این مدت 5 هزار و 240 نفر نیز در محل، تحت درمان سرپایی قرار گرفتند که نسبت به سال گذشته 24 درصد رشد داشته است.

دکتر وفایی نژاد خاطر نشان کرد: در تعطیلات نوروزی تعداد کل مأموریت‌های اورژانس 115 به ترتیب در شهرستان مشهد با حدود 10.5 درصد افزایش، در منطقه تحت پوشش دانشگاه مشهد با  23 درصد افزایش و در کل استان با  19 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه پارسال همراه بوده است.

وی گفت: بيش از 57 درصد ماموريتهای انجام شده،  توسط پایگاه های اورژانس 115 شهرستان مشهد (8794 مأموریت) و بيش از 75 درصد توسط پایگاه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكي مشهد(11592 ماموریت) انجام  شده است.