کسب رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه زنان و سلامت خانواده

دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به کسب رتبه برتر در بین دستگاههای اجرایی خراسان رضوی در حوزه سلامت زنان و خانواده شد.

به گزارش وب دا، به همین منظور علی رضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی با ارسال تقدیر نامه ای ضمن گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر  از تلاش های خانم محبوبه پاکدل مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیر کرد.

در متن این تقدیر نامه آمده است: سپاس و ستایش پروردگار قادر متعال را که در سال" اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" و در ایام خجسته میلاد کوثر و هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر توفیقمان داد تا با همکاری و مساعی خالصانه سرکار عالی، نمادی از خدمت بی منت را برای جامعه بصیر و آگاه ایران اسلامی بویژه خطه ولایتمدار خراسان رضوی ترسیم نماییم.

اینجانب فرصت را غنیمت شمرده، کسب رتبه برتر در بین دستگاههای اجرایی استان در حوزه زنان و خانواده در سال 1394 را به سرکار عالی تبریک می گویم.