بازدید رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی مشهد

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد مهدی بحرالعلوم ، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، در سفری به مشهد ، از خوابگاههای دانشجویی ، سالنهای غذاخوری ، سالن تربیت بدنی و تالارهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازدید کرد.

دکتر بحرالعلوم ، هدف از این بازدید را سنجش امکانات و فضای دانشگاه ، جهت برگزاری بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان اعلام کرد و ساختار و امکانات سالن ها و مکانهای رفاهی دانشگاه را به جهت میزبانی جشنواره ، مورد ارزیابی قرار داد.

همچنین در خاتمه بازدید جلسه ای با حضور نمایندگان وزارت بهداشت با معاون دانشجویی فرهنگی، مدیر فرهنگی و مدیر دانشجویی دانشگاه برگزار شد که طی آن دکتر بحرالعلوم امکانات دانشگاه علوم پزشکی مشهد را جهت میزبانی بیست و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت ، مثبت ارزیابی نمود.

جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاهیان با هدف نشر و گسترش فرهنگ قرآن و عترت در دانشگاهها ، در سطح دانشگاههای علوم پزشکی کشور همه ساله برگزار می گردد.

بر اساس این طرح ، پس از ارسال آیین نامه جشنواره به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، در هفته اول بهمن ماه 94 ، تبلیغات و ثبت نام از اساتید، دانشجویان وکارکنان از هفته دوم بهمن 94 آغاز و مطابق زمانبندی جشنواره در بخش های شفاهی ، کتبی ، کتابخوانی ، پژوهشی ، فناوری ، ادبی و هنری و در دومرحله دانشگاهی و سراسری وزارت بهداشت برگزار و طی آن مخاطبان در بخش های مربوطه به رقابت خواهند پرداخت.

این جشنواره اواخر مرداد ماه سال جاری برگزار خواهد شد و منتخبین بخش های دانشگاهی در سه رده دانشجویان ، کارکنان و اساتید در مرحله نهایی به رقابت می پردازند.