پيام رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد به مناسب روز دندانپزشک

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پيامي فرا رسيدن 23 فروردين روز دندانپزشک را به خانواده بزرگ و فرهيخته دندانپزشكان استان خراسان رضوي تبريک گفت.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين پيام آورده است: بیست و سوم فروردین هر سال نماد قدردانی از خدمات ارزنده همکاران دندانپزشک است که با تلاش مستمر، زمینه دسترسی عموم مردم به خدمات پیشگیری، تشخیص و درمان در حوزه سلامت دهان و دندان را فراهم می آورند.

تلاش و كوشش گسترده همكاران عزيز در فعاليت هاي مختلف آموزشي، پژوهشي، بهداشتي و درماني در سراسر استان تاثير قابل توجهي در ارتقاء شاخص هاي سلامت داشته است و عليرغم شيوع بيماري هاي دهان و دندان نقش دندانپزشكان در مهار بيماري ها و حفظ و بازگشت سلامتي و شادابي به جامعه تحسين برانگيز است.

بر خود لازم می دانم بار دیگر، به نوبه ی خود این روز را به تمامی اعضاي محترم هيات علمي دانشکده دندانپزشکي، دندانپزشکان استان خراسان رضوي و دانشجويان  که در مسیر سلامتی مردم عزیز استان گام بر می دارند و از دانش، تجربه و مهارت خویش برای خدمت به خلق خدا که بالاترین عبادت هاست حداکثر استفاده را می کنند تبریک عرض نمایم و برای همه ی تلاشگران سپیدپوش این راه مقدس، سلامتی، توفیق روزافزون و سربلندی را از درگاه ایزد منان مسئلت نمایم.