وزارت بهداشت برای کاهش پرداخت هزینه های دندانپزشکی از سوی مردم تلاش وافری دارد

معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر هزینه خدمات دندانپزشکی بر روی دوش مردم سنگینی می کند و وزارت بهداشت برای کاهش پرداخت هزینه های دندانپزشکی از سوی مردم در تلاش است.

به گزارش وب دا، دکتر حبیب الله قنبری درمراسم روز دندانپزشکی و گرامیداشت اجرای طرح تحول نظام سلامت درحوزه دندانپزشکی افزود: بر اساس اطلاعات منتشره، سالانه مبلغ 60 هزار میلیارد ریال از جیب مردم ایران بابت هزینه های دندانپزشکی پرداخت می شود.

وی بیان کرد: در سالهای اخیر وزارت بهداشت برای کاهش پرداخت هزینه های دندانپزشکی از سوی مردم و گسترش بهداشت دهان و دندان در سطح کشور تلاش وافری داشته است.

وی گسترش خدمات بیمه ای در حوزه دندانپزشکی را از راهکارهای مهم کاهش هزینه های دندانپزشکی دانست و افزود: متاسفانه در سالهای گذشته بیمه ها بدنبال تاسیس کارخانه و شرکت بوده اند و از رسالت اصلی خود دور شده اند.

دکتر قنبری تغییر نگرش در مسئولان را از ضرورت های امروز در حوزه دندانپزشکی عنوان و اظهار کرد: بسیاری از مسوولان حوزه بهداشت و درمان، خدمات دندانپزشکی را خدماتی لوکس تلقی می کنند و برای تامین هزینه های آن اهمیتی قائل نیستند.

وی استفاده از تجارب کشورهای موفق دنیا در زمینه دندانپزشکی را مورد تاکید قرار داد و گفت: کشورهای اسکاندیناوی در این زمینه موفقیت های زیادی کسب کرده اند، به طوریکه بسیاری از دانشکده های دندانپزشکی در این کشورها به علت گسترش خدمات پیشگیری و نبود نیاز به درمان تعطیل شده است.

معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی مشهد افزود: این در حالی است که طی سالهای گذشته تاسیس دانشکده های دندانپزشکی در مناطق مختلف کشورمان رشد 10 برابری داشته است.

وی در ادامه گفت: ارتقای آگاهی مردم و آموزش رعایت بهداشت دهان و دندان اولویت مهم امروز است، چراکه اکنون با چالشهای زیادی در این خصوص مواجه هستیم و هنوز حتی این ذهنیت در بین عموم وجود دارد که دندان های شیری می افتد و نیاز به ترمیم ندارد.

به گفته وی، با کمال تاسف اکنون بسیاری از دندانپزشکان فقط به عنوان درمانگر عمل می کنند و از رسالت اصلی خود که آموزش و پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان است، دور شده اند.