پيام رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد به مناسبت روز علوم آزمايشگاهي

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پيامي 30 فروردين، روز علوم آزمايشگاهي را به فعالان اين عرصه در استان خراسان رضوي تبريک گفت.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين پيام آورده است: سی ام فروردین، سالروز بزرگداشت حکيم جرجاني و روز علوم آزمايشگاهي ، روز تقدیر از مجموعه فرهیخته و تلاشگر علوم آزمایشگاهی است که با تلاش های مستمر خود، زمینه حفظ و ارتقاء سلامت جامعه را فراهم می آورند.

فعالان عرصه علوم آزمایشگاهی به عنوان یکی از اعضای تیم سلامت؛ با توجه به خدماتی که در راستای تشخیص به موقع عوامل بیماری زا، پیشگیری و شناسایی بیماری ها و ارتقای سطح سلامت به جامعه ارایه می دهند، نقش بسیار مهم و بی بدیلی را در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می کنند.

اميد است در سالي که با تدبير رهبر فرزانه انقلاب اسلامي، به نام " اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل" نامگذاري شده است شاهد موفقيتهاي بيش از پيش فعالان عرصه علوم آزمايشگاهي به ويژه در تحقق اهداف برنامه نظام سلامت باشيم.

اینجانب این روز بزرگ را به تمامی همکاران علوم آزمایشگاهی تبریک و تهنیت گفته و توفیق روز افزون شما عزیزان را در راه خدمت به همنوعان از خداوند متعال خواستارم. امیدوارم همواره در جهت نیل به هدف نهایی این مجموعه که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است بیش از پیش موفق و پیروز باشید.